Ревнощі та закиди про зраду, які так часто обігрують у своїх номерах актори Студії "Квартал 95", довелося відчути на собі і її художньому керівникові Володимиру Зеленському.

Дружину артиста можна зрозуміти, українському коміку довелося цілуватися на великому екрані, не з однією жінкою.

Настя Коротка з якою Володимир Зеленський зіграв у фільмі від "Студії Квартал 95" "Я, ти, він, вона", була не єдиною відомою українкою з якою йому довелося публічно цілуватися.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Так, однією з найвідоміших партнерок зоряного коміка свого часу була Віра Брежнєва.

У дні прем’єри романтичної комедії "8 перших побачень", в якій Володимир Зеленський і Віра Брежнєва зіграли подружжя, актор щиро зізнався, що Олена його дуже ревнувала. Каменем спотикання в їх відносинах стала саме Віра Брежнєва.

"Так як, Слава Богу моя дружина зряча, Слава Богу мене ревнує – значить любить, звичайно, вона ревнує, звичайно – образиться. У неї фрагментарно, сподіваюся, недовго буде зіпсований настрій. Іноді дружина ображається на те, що їй наснилося, що я з кимось гуляв", – розповів Володимир Зеленський.

Також український комік додав, що йому довелося згладжувати провину перед коханою "побаченням, квітами і подарунком".

Як відомо, не так давно українська акторка Настя Коротка розповіла, як їй працювалося з Володимиром Зеленським на знімальному майданчику.

За сюжетом кінострічки, вона була дружиною Володимира Зеленського. Пара, опинившись на межі розлучення, шукає собі інші романи і потрапляє в курйозні ситуації.

Дивіться: "Краще людина без досвіду, аніж сволота", - Гордон про Зеленського

Нагадаємо, у мережі оприлюднили ролик, на якому видно, як президент України Петро Порошенко вибив мобільний телефон з рук блогера, котрий намагався його зняти на відео.

Як повідомляв "Знай.ua", відомий фільм із Зеленським заборонили в Україні. Також "Знай.ua" писав, Зеленський публічно вибачився перед журналістами.