Відомий гуморист Студії "Квартал 95", кандидат у президенти України Володимир Зеленський заявив, що перше рішення у випадку його перемоги на виборах, давно визначене – це буде особиста розмова із президентом РФ Володимиром Путіним стосовно тимчасово окупованих територій Донбасу та анексованого Криму.

Він стверджує, що у будь-якому випадку спробує домовитися із Кремлем, тому що володіє "залізними аргументами":

Дональд Трамп та Володимир Путі
Дональд Трамп та Володимир Путі

"Перш за все хочу, щоб перестали стріляти. Ось ці домовленості, думаю, не дуже складні. Мені здається, що можна домовитися. Перше — перестати вбивати. Це важливо — зберегти наших людей", - підкреслив Зеленський в коментарі "УП".

Володимир Зеленський (Квартал 95)
Володимир Зеленський (Квартал 95)

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Звичайно, я б дуже хотів, щоб вони працювали. Я б хотів додати до Мінських домовленостей, можливо, ще трохи, можливо, переформатувати це коло, може, залучити ще інші західні країни... Треба їх якось коригувати, треба їх розвивати, сильніше..." — додав він.

Крім цього, гуморист відкинув будь-які пропозиції про амністію бойовиків на Донбасі:

Володимир Зеленський (Квартал 95)
Володимир Зеленський (Квартал 95)

"Вони вбивали наших людей. Що значить підете? Я взагалі проти того, щоб нам, незалежній країні, говорили: "Значить так, повна амністія". Звичайно, ніхто на це не піде! У нас є своя країна, вона незалежна. Тому треба все робити максимально, щоб повернути всі території. Напевно, не швидко, але у нас є варіант — зупинити стрілянину. Домовитися про це можна? Можна. Тому що ніхто не хоче, щоб люди гинули. Думаю, про це домовимося. А потім піднімемо нашу країну ", - підсумував автор "Кварталу 95", додавши, що остаточно вирішив піти зі сцени через політичну діяльність.

Дивіться: інтерв'ю з Зеленським

Нагадаємо, народний депутат від "Блоку Петра Порошенка" Олексій Гончаренко нещодавно з'явився в костюмі клоуна у прямому ефірі одного з телеканалів, таким чином він виконав обіцянку, яку дав під час суперечки із шоуменом і кандидатом в президенти України Володимиром Зеленським.

Як повідомляв "Знай.ua", дружина Зеленського мало не пішла від нього через надмірну кількість жінок у списку його колег. Також "Знай.ua" писав, передвиборчу кампанію Зеленського порівняли із серіалом "Слуга народу".