Кампанія з виборів президента України офіційно стартувала вже 31 грудня. Цього ж дня почалося висунення кандидатів на пост президента і подача документів в ЦВК для їх реєстрації, пише Politeka.

Раніше Володимир Зеленський заявив в ефірі українського телеканалу "1+1", що має намір брати участь в вибори президента України 31 березня.

Тепер Володимир Зеленський розповів, що, раптом виграє президентські вибори, ліквідує "всю корупцію" в Україні і встановить для всіх без винятків однакові правила. Про це він сказав у інтерв'ю "Українській правді", опублікованому 21 січня.

"Всю корупцію приберемо… Всім поставимо однакові правила. Закон у нас єдиний для всіх, один для всіх. Як на юрфаці мене вчили, так і [має бути] у житті. Для всіх однакові правила. Немає винятків", - запевнив Володимир Зеленський.

На питання журналіста про те, як же він це організує, Зеленський сказав, що необхідно брати приклад з інших країн:

"Так дуже просто. Поставимо правила, нехай живуть за правилами. Попросимо Великобританію, поставимо Вищий англійський суд як в Казахстані", - говорить гуморист.

Також раніше повідомлялося, що українці обговорюють програму Зеленського: долар по 8 та сатира на блакитному екрані.

На питання, чи піде він на парламентські вибори, якщо програє президентські, артист зауважив, що потрібно дивитися на рейтинг підтримки від людей.

"Це не іграшка – просто піти в політику і потім все кинути посеред дороги. Тому висока ймовірність, що треба виправдати довіру людей. Я подивлюся на результат. Подивимося на реальні цифри", - сказав Володимир Зеленський.

Нагадаємо, Притула позмагається із Зеленським у жанрі кіно.

Як повідомляв "Знай.ua", у мережі порівняли передвиборчу кампанію Зеленського із серіалом "Слуга народу".

Також "Знай.ua", у Зеленського вперше розповіли про стосунки з Коломойським.