У штабі команди новоспеченого політика Володимира Зеленського прокоментували стосунки шоумена з українським олігархом Ігорем Коломойським.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Про це повідомляє РБК-Україна.

У повідомленні зазначено, що джерела видання в штабі Зеленського по-різному описують поточні відносини артиста з Ігорем Коломойським.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Варто наголосити, що про своїх політичних союзників керівник "95-го кварталу" публічно не заявляв. За неофіційною інформацією, підтримку Зеленському-кандидату надає одіозний олігарх Ігор Коломойський.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

У самому штабі Зеленського по-різному описують нинішній стан відносин артиста з Ігорем Коломойським. Один з політтехнологів розповів, що ці відносини обмежуються співпрацею між "1+1" і "Студією Квартал 95", а також медійної підтримкою з боку підконтрольних Коломойському ЗМІ.

Нагадаємо, 11 січня в українській столиці стався вельми тривожний і заплутаний інцидент. Так, в центрі Києві пройшли так звані обшуки в офісі відомого українського коміка Володимира Зеленського.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Про цей інцидент детально відомо журналістам видання "Вести".

Як повідомляв раніше Знай.ua, Євген Кошовий, соратник та колега кандидата у президенти Володимира Зеленського, попередив про підготовку провокацій під ім'ям їхньої політичної сили.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Шоумен з популярної телепередачі "95 квартал" записав відеозвернення до українців. У ньому актор попередив, що "Команда Зеленського" не збирає жодних мітингів і акцій, а також попередив про можливі провокації з боку конкуруючих політичних сил, передає politeka.net.

"Ніяких мітингів і акцій ми не збираємо. Ні безкоштовних ні за гроші. Це все фейк! Будь ласка будьте розумними не ведіться", -заявив Кошовий.

Також Знай.ua писав про те, що колишній керівник Служби безпеки України Ігор Смешко заявив про намір балотуватися в президенти України на виборах 2019 року.