Євген Кошовий, соратник кандидата у президенти Володимира Зеленського, попередив про підготовку провокацій під ім'ям їхньої політичної сили.

Шоумен з популярної телепередачі "95 квартал" записав відеозвернення до українців. У ньому актор попередив, що "Команда Зеленського" не збирає жодних мітингів і акцій, а також попередив про можливі провокації з боку конкуруючих політичних сил, передає politeka.net.

"Ніяких мітингів і акцій ми не збираємо. Ні безкоштовних ні за гроші. Це все фейк! Будь ласка будьте розумними не ведіться", -заявив Кошовий.

У свою чергу, користувачі соцмережі висловивли свою підтримку акторам-комікам, та запитали про майбутню політичну кар'єру.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку
Показати ще

"Жека, та ти якщо що то будеш міністром закордоних справ як в слузі народу?", - запитав один із коментаторів.

Раніше про так звані акції та мітинги попереджав і сам Зеленський. За його словами, людям стали приходити в месенджер повідомлення, де пропонують піти на акцію політичної сили Зеленського за гроші.

Євген Кошовий: біографія Жені Лисого з Квартал-95

Нагадаємо, комік і засновник студії "Квартал 95" Володимир Зеленський, який заявив про намір балотуватися в президенти, пояснив свою позицію щодо російської мови в українському суспільстві. Про це він розповів в інтерв'ю Дмитру Гордону.

"Ми живемо в Україні, і для мене питання мови завжди було питанням часу. Я вважаю, що не треба нікого ламати, як колись випалили українську мову з цієї території. Ми не повинні випалювати тих, хто говорить на інших мовах. Ми не маємо права, це просто неправильно", - зауважив Зеленський.

Як повідомляв Знай. ua, копи обшукали штаб-квартиру Зеленського: знахідки шокують суд. У Володимира Зеленського ніяк не коментують захоплення приміщення.

Знай. ua писав, що Зеленський відверто розповів про фінансування Коломойським: розгорівся скандал. Команда кандидата в президенти звинуватила відоме видання у тиражуванні "дешевих чуток".