Колишній керівник Служби безпеки України Ігор Смешко заявив про намір балотуватися в президенти України на виборах 2019 року.

"Дорогі Друзі, рішення, про яке Ви просили, прийнято. Почав оформлення документів для реєстрації в ЦВК кандидатом в Президенти України. Щиро вдячний усім Вам! Упевнений, разом - переможемо!", - написав він на сторінці у Facebook.

В ефірі одного з українських телеканалів він запевнив, що не мав "жодних контактів з олігархами і не будемо співпрацювати", а гроші на передвиборчу кампанію планує залучити від "малого та середнього бізнесу".

Ігор Смешко, колишній керівник СБУ
Ігор Смешко, колишній керівник СБУ

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"Ми дуже сподіваємося на малий і середній бізнес - задля якого є спроба нарешті створити потужну силу, яка стане основою заснованої на ідеології демократії консервативно-демократичної партії", - заявив Смешко, коментуючи питання про походження коштів для проведення президентської кампанії.

Ігор Смешко, колишній керівник СБУ
Ігор Смешко, колишній керівник СБУ

Головним конкурентом у передвиборній гонці Смешко назвав "засоби масової інформації, які контролюються олігархами".

Ігор Смешко, колишній керівник СБУ
Ігор Смешко, колишній керівник СБУ

Ігор Смешко - український військовий, політичний і державний діяч, очільник Всеукраїнської громадської організації "Сила і Честь". Керівник Комітету з питань розвідки при Президентові України (з 7 жовтня 2014 року).

Ігор Смешко, колишній керівник СБУ
Ігор Смешко, колишній керівник СБУ

Голова Служби безпеки України (4 вересня 2003 — 4 лютого 2005). З квітня 2014 року — радник Президента України. Надзвичайний і Повноважний Посол, Генерал-лейтенант (серпень 1998), генерал-полковник (2004), доктор технічних наук, професор (1992), військовий інженер.

Дивіться: Ігор Смешко заявив, що іде у президенти України

Нагадаємо, Комаровському приписують місце у команді Зеленського.Як повідомляв "Знай.ua", міністр оборони Греції Камменос подав у відставку у зв'язку з незгодою щодо перейменування Македонської республіки в Північну Македонію. Також "Знай.ua", Порошенко розпочав тур з Томосом по Україні.