Довкола сторінки у Facebоok "Зе! Команда Тернопіль", котра була зареєстрована нібито від імені кандидата у президенти України, автора і актора Студії "Квартал 95" Володимира Зеленського, розгорілися нечувані баталії.

Невідомий автор опублікував на ній історичний знімок четвертого канцлера ФРН Віллі Брандта, на якому німець в 1970 році варто в Польщі на колінах перед жертвам повстання у Варшавському гетто, практично одразу у команді Зеленського ставлення до публікації спростували.

"Хтось критикує Зеленського за наміри" стати на коліна "заради своєї країни. На фото історичний приклад Віллі Брандта - канцлера Німеччини. Він зробив це заради своєї нації", - йдеться у коментарі до знімку.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Користувачі бурхливо відреагували на подібні слова, влаштувавши дискусію. Автору вказали в коментарях на некоректні порівняння з нацистською Німеччиною. У команді Зеленського заявили, що зазначена сторінка є фейком. Спростування опублікували в Telegram-каналі.

Як відомо, на початку поточного місяця український шоумен і артист Володимир Зеленський попередив про провокацію невідомих організаторів “фейкової” акції підтримки його політичної сили в Києві в соціальних мережах.

"Друзі! У месенджерах почали поширювати оголошення про набір людей для участі в мирній акції, яку нібито організовує партія Володимира Зеленського в Києві. Потенційним учасникам "вербувальники" обіцяють винагороду. Підкуп виборців – грошей за участь в мітингах в гречки на виборах – це стиль старих політиків. Хтось повинен це припинити. І це будемо ми. Офіційно повідомляємо, що ніяких проплачених акцій ми не будемо проводити ніколи. Це – не наші методи. Тому закликаємо не піддаватися на провокації", - наголосили представники кандидата.

Дивіться: у передвиборній команді Зеленського повідомили про спробу дискредитації їхньої політичної сили

Нагадаємо, у штаб-квартирі Зеленського влаштували обшук.Як повідомляв "Знай.ua", Винник зібрався у президенти слідом за Зеленським. Також "Знай.ua", передвиборчу кампанію Зеленського порівняли із серіалом "Слуга народу".