Будівельник з Ліверпуля старанно виконував роботу разом зі своїми колегами. Він показав абсолютно всім, що потрібно робити, якщо бос затримав, не видав зарплату або чому-то заплатив неповну суму.

Чоловік брав участь у будівництві готелю Travelodge. Коли настав день отримання зарплати, він не отримав обіцяні гроші. Недовго думаючи, будівельник сів у невеликій помаранчевий екскаватор і попрямував прямо на вхідні двері готелю. Він зруйнував все, що будували всією командою на протязі довгого часу.

Очевидці повідомили, що ображений і розлючений водій в'їхав у побудовану готель і протягом півгодини громив абсолютно все, що попадалося йому на шляху. Його ніяк не збентежила реакція колег, які будували все це разом з ним. Деяких він практично довів до сліз.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Ні в кого не було шансів зупинити водія. Всім довелося просто розчаровано спостерігати за руйнацією готелю. Люди не могли повірити своїм очам. Їм здавалося, що чоловік просто зійшов з розуму.

Будівельник на ім'я Семуель Уайт поділився враженнями:

Ми здали об'єкт, повністю завершили будівництво, поклали останню плитку і переконалися в тому, що все дійсно ідеально. І тут раптом якийсь ідіот на маленькому екскаваторі вирішив все це знищити. У всіх учасників будівельної бригади не закривався рот від подиву. Менеджер носився по майданчику, як курка без голови, він дійсно був в люті.

В результаті свідки все ж пояснили, що стало причиною такої поведінки. Чоловік вирішив влаштувати бойкот, адже він не отримав зарплату за виконану роботу. Його мета – покарати начальство за недотримання трудового договору.

Все, що їм потрібно було зробити, це виплатити йому ці чортові 600 фунтів. Він розповідав, що у нього проблеми із зарплатою, і гроші йому так ніхто і не віддав.

Ролик з подією потрапив в мережу, і його почали бурхливо обговорювати. Сміливого хлопця, який прагне справедливості, назвали новим Марвіном Хімейєра.

Цей чоловік теж почав трощити усе із-за конфлікту з впливовою компанією щодо території, на якій розташувалася його майстерня. Завод хотів відібрати землю. У 2004 році він сів на бульдозер і зруйнував 13 цементних будівель, які належали компанії. Завдяки такому вчинку він для багатьох став героєм, який пішов проти системи.

"Знай.uа" писав: посудомийниця відсудила у готелю 21.5 мільйон доларів

А також: у мережі діляться стереотипами, пов'язаними з різними професіями

Нагадаємо: дівчина без освіти стала мільйонершею на зло всім. Вона була успішною ученицею, але пішла зі школи через цькування з боку однолітків