Новий 2019 рік вважається одним з найкращих для укладення шлюбу, але не кожному знаку Зодіака посміхнеться доля у сімейному житті. Передає Clutch.

Овен (21 березня – 20 квітня)

Шлюб, укладений в ці дати, обіцяє бути міцним і благотворним. Однак, в сім'ї тихо не буде: чекай багато конфліктів і сварок.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Створена в ці дні сім'я буде дружною і стабільною, а чоловік з дружиною будуть справжніми друзями.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Під впливом Близнюків з'являються по-справжньому міцні шлюби. Створення пари обов'язково схвалять близькі люди і родичі.

Рак (22 червня-22 липня)

Рак наділить молоду сім'ю турботою один про одного, підвищить цінність сім'ї в очах чоловіка і дружини. Шлюб буде довгим і щасливим.

Лев (23 липня – 22 серпня)

Шлюб під протекторатом Лева буде яскравим і сильним. Подружжя будуть наділяти один одного масою життєвої енергії і разом зможуть звернути гори.

Діва (23 серпня – 22 вересня)

Діва обіцяє впевнений і надійний шлюб, правда, позбавлений ексцентричності і родзинки. Він буде стабільний і раціональним.

Терези (23 вересня – 22 жовтня)

Шлюб в ці дати буде міцним, але не принесе подружжю фінансового благополуччя. На перше місце варто поставити сімейні цінності.

Скорпіон (23 жовтня – 21 листопада)

Шлюб під впливом Скорпіона буде ексцентричним і непередбачуваним. Подружжя буде палати від пристрасті, але може швидко розбігтися.

Стрілець (22 листопада – 21 грудня)

Стрілець обіцяє ідилічний і гармонійний шлюб, в якому подружжя будуть ідеально один одного доповнювати.

Козеріг (22 грудня – 19 січня)

Союз з розрахунком у ці дні буде надійним і вигідним, але романтичні шлюби закінчаться швидким розлученням.

Водолій (20 січня – 18 лютого)

Шлюб під наглядом Водолія обіцяє бути дуже потужним і емоційним. Ви будете ставитися один до одного з теплотою і ніжністю.

Риби (19 лютого – 20 березня)

Союз, створений під знаком Риби, буде дуже непередбачуваним. Ви можете створити ідеальну пару, а може незабаром побігти розлучатися.

Нагадаємо, Зодіак попереджає, яких свекрух варто уникати.

Раніше Знай.ua повідомляв, які знаки Зодіаку по-справжньому люблять самотність.

Також Знай.ua писав, як помиритися з чоловіком кожного знака Зодіаку.