Експерти розповіли, які жіночі імена відштовхують чоловіків, і прирікають їх носіїв на довічну самотність.

Агнеса. Володарка цього імені відрізняється підвищеною емоційністю та імпульсивністю. Чоловіки вважають за краще обходити стороною вибухову особу, яка часто поводить себе непередбачувано і стає некерованою.

Діна. Представникам сильної статі навряд чи сподобається бойовий характер жінки з цим ім'ям. Діна занадто відкрито демонструє свою незалежність. Деякі чоловіки не зважуються створити сім'ю з норовливою дівчиною.

Євгенія. Жінка, яку так назвали, задає високу планку своєму супутнику життя. Євгенія дуже вимоглива до того, хто претендує на роль другої половини. Поруч з нею чоловікові доведеться постійно доводити, що він гідний її.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Іраїда. Володарку цього імені чоловіки обходять стороною, бо вважають її дуже зарозумілою. Дивлячись на неї, важко зрозуміти, з якого боку до неї підступитися. Сама Іраїда майже ніколи не проявляє ініціативу.

Майя. Володіє суперечливим характером, який навіть не намагається замаскувати. Дуже вперта і ревнива. Чоловіки можуть усвідомлювати, що у відносинах з Майєю не вдасться уникнути численних конфліктів.

Сніжана. Жінка з таким ім'ям дуже примхлива. Чоловіків вона відштовхує награністю, химерними манерами. Якщо Сніжана стане поводити себе трохи простіше, її коло спілкування поповниться людьми, які дійсно в ній зацікавлені.

Нагадаємо, що сумісність імен підкаже вам, чого чекати від союзу в майбутньому, коли пристрасті трохи вщухнуть, а любов перейде на новий рівень.

Як повідомляв портал Знай.uа, вчені заявили, що частий секс не є необхідністю для жінок. Чоловічий і жіночий організми по-різному реагують на статевий акт.

Також портал Знай.uа писав, що нумерологи описали загальні дев'ятирічні цикли в житті людини: кожен рік проходить під знаком персонального числа.