2019 рік принесе багатьом людям доленосні зміни. Представників різних знаків Зодіаку чекає слава і успіх, проте будуть і ті, кому не пощастить.

Астролог Павло Глоба розповів, що у новому році трьом знаками Зодіаку доведеться особливо важко, їх будуть чекати конфлікти, провокації і невдачі, передає "Главред".

Овен

Представникам цього знаку Зодіаку варто очікувати проблем через агресивну налаштованість. Вони стануть головними провокаторами і винуватцями конфліктів. Астролог попередив, що Овнам варто звертати увагу на свої слова і вчинки. Він рекомендував обходити гострі кути, суперечки і не вступати в конфлікти.

Близнюки

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

У житті Близнюків в 2019 році зміниться дуже багато. Глоба підкреслив, що Уран і Нептун об'єднаються проти цього знака Зодіаку, і це триватиме до 20 червня. В цей період буде чимало невдач, розчарувань, розіб'ються багато планів та мрій. У той же час, астролог розповів, що всі неприємності в 2019 році Близнюкам слід сприймати, як точки росту.

Риби

Представникам цього знаку Зодіаку в 2019 році доведеться на собі відчути серйозний вплив Венери, що буде загрожувати частими конфліктами і непорозумінням у родині. Головне завдання риб в 2019 - подолати цю кризу. Не варто зневірятися, адже позитивні моменти теж будуть: люди цього сузір'я зможуть домогтися в лютому успіху в діловій сфері, здійснити прорив у кар'єрі. Але для цього потрібна завзятість і позитивний настрій, розповів астролог.

Нагадаємо, астрологи назвали найбідніші знаки Зодіаку, які ніколи не зможуть гребти гроші лопатою.

Як повідомляв раніше Знай.uа, знаменитий астролог Павло Глоба, на передбачення якого орієнтуються в усьому світі (вони славляться високою точністю) рассказал як пройде найближчий тиждень для кожного із знаків Зодіаку.

Також Знай.uа писав про те, що знак Зодіаку може багато розповісти про характер людини.