Еротичний гороскоп на 25 січня Овен

Коли будете займатися любов'ю, згадайте свої давні фантазії і здійсніть хоча б одну, саму маленьку. Інакше зовсім відчаєтесь у своєму майбутньому.

Еротичний гороскоп на 25 січня Телець

Тельці сьогодні будуть неймовірно активні, але ось ваш партнер, навпаки буде занадто млявим. Тому або розворушиіть його, або боріться зі своєю активністю.

Еротичний гороскоп на 25 січня Близнюки

Сьогодні для вас стерта межа дозволеного, тому ви зможете проявити сексуальний інтерес навіть до тих, хто вже тричі одружений і має двох дітей. Бути третім для вас не страшно.

Еротичний гороскоп на 25 січня Рак

Будьте обережні, ваш партнер спробує підготувати вас до того, що хоче зробити з вами в ліжку завтра. Ви будете в захваті, може навіть не потрібно розгадувати цю загадку зараз?

Еротичний гороскоп на 25 січня Лев

В ліжку ви втратите гармонію і взаєморозуміння, вони будуть як недосяжний ідеал світити попереду, але досягти їх ви не зможете.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Еротичний гороскоп на 25 січня Діва

Астрологи радять вам сьогодні постаратися отримати якомога більше задоволення в ліжку. Адже скоро настане період «безриб'я», тому насолоджуйтеся зараз.

Еротичний гороскоп на 25 січня Терези

Сьогодні перед вами буде стояти нелегкий вибір між еротичними інтересами і кар'єрними. Вам доведеться вибрати свою стратегію на найближчий рік.

Еротичний гороскоп на 25 січня Скорпіон

Згадайте, що на інтимне життя часто впливають зовнішні фактори. Постарайтеся зовсім забути про справи і роботу, інакше ваш партнер подумає, що він перестав вам подобатися.

Еротичний гороскоп на 25 січня Стрілець

Вам сьогодні не можна піддаватися ніяким інтимних стосункам. Хіба що дозволено трохи орального сексу. В іншому випадку, може постраждати ваше здоров'я.

Еротичний гороскоп на 25 січня Козеріг

Сьогодні вам потрібно більше уваги приділити своєму партнеру і на час забути про свої бажання. Ви будете здивовані, але саме так до вас прийде справжня насолода.

Еротичний гороскоп на 25 січня Водолій

Сьогодні вас зіб'ють з пантелику несподівані новини, які можуть змінити усі ваші еротичні плани. Можливо вас навіть спровокують родичі, що завадить вам перейти до інтимних розваг.

Еротичний гороскоп на 25 січня Риби

Риби сьогодні опиняться під прицільним вогнем критики з боку своїх знайомих і навіть сексуальних партнерів. Вам висловлять все, що думають про ваші здібностях до кувиркання і про вашу розбещеність.

Як раніше повідомляв Знай.ua, дізнатися про свою долю на цьому тижні для всіх знаків Зодіаку можна в нашому тижневому гороскопі.

Нагадуємо, пити чай або каву не виймаючи ложечку з чашки вважається поганим тоном. Однак крім цього існують прикмети, за якими потрібно обов'язково виймати ложку з чашки.

Знай.uaЗнай.иа повідомляв про те, що археологи натрапили на криваву спадщину Сталіна, вміст схованки шокував світ.