65-ти річний американець Джої Хінні вирішив обзавестися незвичайним домашнім улюбленцем - його вибір припав на однорічного малюка-алігатора по кличці Уіллі. Зараз Уіллі майже п'ять років, крокодильчик зростає, як на дріжджах, однак господаря це нітрохи не лякає.

У 2015 році знайомий Хінні, що займається порятунком алігаторів, запропонував одному взяти до себе маленького алігатора, якого кинули колишні господарі. Виявилося, багато людей заводять рептилій і потім викидають їх, зрозумівши, що ті не припиняють рости протягом всього свого життя. А живуть ці звірі іноді по 100 років!З тих пір алігатор Уіллі живе у свого нового господаря, і дуже прив'язаний до нього - повідомляє "national Geographic". Тварина виявилося абсолютно милим і ласкавим - за словами господаря, алігатор всюди слідує за ним по п'ятах, вони разом ходять на прогулянки і навіть дивляться телевізор. На прогулянках люди часто гладять і фотографуються з незвичайним звіром, так як хазяїн запевняє - алігатор ані трохи не небезпечніше собаки. За його словами, людське м'ясо не приваблює цю породу крокодилів, а вкусити вони можуть тільки в якості самозахисту.

Будинки життя Уіллі схожа на життя звичайної домашньої собаки або кішки - звір харчується курячим і щурячою м'ясом, облюбував шафа, витягнув звідти всі речі і тепер вважає його своїм "будиночком". Ще крокодил любить дивитися телепередачі про своїх родичів, але найулюбленішим телешоу Віллі став мультфільм "Король Лев". Зі слів господаря, алігатор не доторкається до їжі, поки не догляне мультфільм до кінця.

А не так давно Джоуї Хінні відкрив ще одну особливість свого незвичайного вихованця: виявляється, звір також може бути відмінним антидепресантом. Коли у Хінні одночасно померло кілька друзів, американець впав в депресію. Але крокодил відразу відчув це і не відходив від господаря, поки тому не стало легше. Після цього випадку Уіллі був офіційно зареєстрований як "тварина жмоціональной підтримки", так як навіть лікуючий лікар Джоуї зауважив прогрес в лікуванні депресії.

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Однак, виступаючи з лекціями про користь алігаторів, чоловік не заперечує, що Уіллі - виняток, і цей вид рептилій не може розглядатися як повноцінне домашню тварину. За словами американця, на миролюбний характер вихованця вплинула, швидше за все, доброзичлива середовище, в якому він виріс.

Нагадуємо, раньше "Знай.ua" писав про те, як в Австралійському місті Гленеге відбулася весела і дуже мила подія. Чорний лабрадор подружився з дельфіном – вони разом плавали в струмках річки Патавалонга.

Ще портал "Знай.ua" писав про те, як відданий золотистий ретривер врятував свого господаря від смерті.

Крім того, "Знай.ua" повідомив про те, як купівля цуценя обернулася для жінки шоком.