Дивний інцидент стався з жителькою міста Цзинчжон провінції Шаньсі на півночі Китаю. Міс Ванг купила в місцевому зоомагазині цуценя близько року тому. Дивна поведінка за твариною вона помітила лише через кілька місяців.

Дівчина звернула увагу на те, що коли її щеня підріс, то його кругла мордочка поступово ставала все більш витягнутою. Крім того, під м'якою шерстю почав пробиватися товстий і теплий підшерсток.

Спочатку ці зміни не викликали тривоги у міс Ванг. Вона почала підозрювати недобре, коли їй довелося змінити раціон свого звірка.

Спочатку дівчина годувала його собачим кормом, курячими грудками і фруктами. Однак коли щеняті було три місяці, від собачої їжі він навідріз відмовився.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Після цього міс Ванг звернула увагу на те, що її собака ніколи не гавкає.

"Ще у нього відросла товста шерсть, мордочка витягнулася, а хвіст виріс куди довший, ніж у цієї собаки. Інші собаки, які гуляють в нашому парку, боялися мого пса, і я змушена була водити його на повідку", - розповідає дівчина.

Саме там, в собачому парку, міс Ванг вперше почула від перехожого припущення, що можливо її звірятко насправді не пес, а песець.

Господиня вирішила поставити це питання фахівцям, віднесла цуценя для консультації в місцевий зоопарк Тайюань. Там експерт з епідемічної безпеки зоопарку Сан Лецянь підтвердив, що домашній звір міс Ванг — ніякий не японський шпіц, а самий справжній песець.

Нагадаємо, фотограф перетворив собак в димові шашки: кадри, які підірвали інтернет. Ніякого фотошопу, він лише обсипав собак кольоровою пудрою.

Як повідомляв Знай. ua, пес і дельфін стали кращими друзями. Ціла юрба зібралася, щоб побачити, як вони грають. Тварини плескалися у воді і грали.

Знай. ua писав, що пес врятував життя недолугому господареві. Він став справжньою знаменитістю в мережі. Собака чекала машину швидкої допомоги на дорозі і привела її до чоловіка.