Наші предки мали багато прикмет, традиций і забобонів. Чимало з них залишилися і досі в нашому побуті. Народні прикмети, на думку старших поколінь, діють, і їх не можна ігнорувати.

Деякі з них пов'язані з приходом гостей і миттям посуду. Все залежить від самого гостя, який вирішив зробити вам люб'язність і помити посуд. У різних ситуаціях ця дія може мати як позитивні, так і негативні наслідки для власника будинку.

У випадку, якщо гість з'являється в будинку, що часто і вирішив помити за собою посуд, то проблем можна не чекати. Людина з добрими помислами, якого знають всі члени сім'ї знають давно не принесе в сім'ю скандали і неприємності.

Хорошою прикметою також вважається мити посуд в гостях у своїх батьків. Допомога таким родичам залучає удачу всім членам сім'ї.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Якщо ж далекі родичі помили посуд, то це віщує часті зустрічі з ними. А в разі, якщо гості були довгоочікуваними, то це принесе удачу всім членам сім'ї.

Дівчина, яка в гостях миє посуд – "намиває" собі гарного нареченого. Однак якщо жінка перебуває у відносинах, то це може обіцяти швидку невірність чоловіка.

Якщо свекруха миє посуд у домі невістки, то незабаром між жінками можлива сварка.

Гість, який миє руки над посудом може принести родині проблеми з грошима.

Гість помив за собою чашку буде швидка сварка і конфлікти з ним. Уникнути цього можна, якщо господиня візьме дрібку солі і кине її через ліве плече.

Непроханий гість прибрав за собою посуд — з дому підуть щастя і удача.

Нагадаємо, День Тетяни 2019: історія, традиції і головні заборони свята. Щорічно 25 січня відзначають два великих свята: День студентів і Тетянин день.

Як повідомляв Знай. ua, история, традиції і головні заборони свята. Спочатку 25 січня відзначали саме це свято. Він був створений, щоб вшанувати пам'ять про святу Тетяну, яка була вбита з-за своєї непохитної віри.

Знай. ua писав, що Тетянин день 25 січня: що потрібно зробити, а що категорично не можна. Сваритися і лихословити, погано думати про інших людей і замишляти зло. День потрібно провести миролюбно і доброзичливо. Так казали наші предки.