Рекомендації YouTube є як корисною, так і спірною річчю, оскільки іноді відеохостинг пропонує дійсно цікаві корисні ролики, а нерідко — несосвітенну єресь, від якої очі хочеться промити святою водою. На щастя користувачів, розробники в курсі проблеми і спробують найближчим часом вирішити одну з її складових.

Як стало відомо, під санкції потраплять теорії змови, на зразок теорії плоскої Землі. Контент такого роду більше не буде відображатися в «рекомендованих», якщо ви, звичайно ж, не цікавитеся тематикою або не вписали їх у пошук — все демократично. Також у списку неугодних виявляться ролики про чудодійні ліки та іншої реклами БАД-ів.

За словами адміністрації YouTube: "Ми вважаємо, що це рішення буде компромісом між свободою слова і виконанням нашої відповідальності перед користувачами".

Як стверджує Google, зміна зачепить менше 1 відсотка відеороликів, які розміщені на платформі.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що відомому уфологу Скотту Уоррингу дісталися дивні знімки, зроблені іспанськими поліцейськими. Правоохоронці з якоїсь причини сфотографували свій автомобіль, однак крім нього, на кадрах проявилося дещо несподіване. Мова йде про дивний об'єкт, що завис в небі над машиною, які уфологи негайно визнали інопланетним космічним кораблем.

Як повідомляв портал "Знай.uа": у Швеції сьогодні починається Гетеборзький кінофестиваль, під час якого буде показана драма "Аніара". Але подивитися фільм пропонують незвичайним чином: глядачів покладуть в закриті труни, в яких є екрани, динаміки та кондиціонери. Біля кожного з гробів, яких усього вісім, будуть чергувати співробітники кінофестивалю. Тривалість фільму становить 46 хвилин.

Також "Знай.uа" писав, що старий американець вирішив обзавестися незвичайним домашнім вихованцем – його вибір зупинився на однорічному алігаторі, якому на даний момент виповнилося п'ять років і його розміри анітрохи не лякають власника.