Еротичний гороскоп на 28 січня ОВЕН

В цей день партнеру захочеться зайнятися коханням дуже оригінальним способом з усіх можливих. Не губіться і пропонуйте свої ідеї. Тоді ви точно досягнете оргазму.

Еротичний гороскоп на 28 січня ТЕЛЕЦЬ

28 січня вашому партнерові захочеться від вас не тільки еротичних дій, але й духовної підтримки. Одне іншому не заважає: два ці статуси можна комбінувати і чергувати.

Еротичний гороскоп на 28 січня БЛИЗНЮКИ

В цей день розбіжності з партнером досягнуть апогею. Навіть у ліжку ви починаєте відчувати незручність по відношенню один до одного. Вам просто не буде хотітися інтимних відносин.

Еротичний гороскоп на 28 січня РАК

28 січня Раки будуть сексуальні в класичному образі стерви – довгі нігті з червоним лаком, досить коротка спідниця, туфлі на високій шпильці і обов'язково пухнасті вії.

Популярні новини зараз
Багатодітних батьків чекають у ТЦК: уникнути мобілізації стало складніше Якщо у вас пластикові вікна, то ви зобов'язані це зробити: поспішіть, часу залишилося мало Літні українці загнані в глухий кут: у Мінсоцполітики анонсували перерахунок "старих" пенсій Платіжка збільшиться вдвічі: українцям приготували новий тарифний подарунок
Показати ще

Еротичний гороскоп на 28 січня ЛЕВ

В цей день ви будете брати на себе всю відповідальність. Якщо в ліжку щось піде не так, ви обов'язково вирішите, що винні саме ви. Постарайтеся не драматизувати ситуацію.

Еротичний гороскоп на 28 січня ДІВА

Цей день зірки радять присвятити собі. Не варто запускати себе. Пам'ятайте, для великої риби потрібна найпривабливіша приманка. Неодмінно подбайте про свою еротичність.

Еротичний гороскоп на 28 січня ТЕРЕЗИ

28 січня Терезів зацікавить політика і будуть приваблювати гнучкі і дипломатичні люди. Якщо людина веде себе уважно по відношенню до оточуючих, цього вже достатньо для сексу.

Еротичний гороскоп на 28 січня СКОРПІОН

Скорпіони в цей день будуть бажати сексу з приводу і без приводу. Вам варто спробувати ще раз відверто «натякнути на це» вашій половинці. Іншого зірки не можуть порадити.

Еротичний гороскоп на 28 січня СТРІЛЕЦЬ

В цей день партнеру будуть цікаві мотиви вашої сексуальної поведінки. Можливо, він буде навіть копати глибше, ніж це потрібно, що буде відволікати його від інтиму з вами.

Еротичний гороскоп на 28 січня КОЗЕРІГ

28 січня Козероги будуть схожі на ласкавих кішечок. Тому приваблювати вас будуть сильні, зухвалі і самостійні «коти», здатні як слід подбати про вас у ліжку.

Еротичний гороскоп на 28 січня ВОДОЛІЙ

В цей день ви захочете почати життя з чистого аркуша і зайнятися спортом. Спорт - це похвально, але якщо зайнятися їм з коханою людиною, то справа піде і краще, і набагато швидше.

Еротичний гороскоп на 28 січня РИБИ

В цей день секс стане найяскравішим відчуттям, єдиним екстримом і неповторним видом спорту для вас. Спробуйте зробити божевільне: стрибніть з парашутом, сходіть у похід.