Астрологи розповіли, чого чекати кожному із знаків Зодіаку протягом тижня - з 28 по 3 лютого, у самісінький розпал зими.

зима
зима

Овен

Творити великі справи ви зараз не в силах. Це тимчасове явище, тому, щоб не втрачати дорогоцінні хвилини і години даремно, займіться рутинними справами, які за вас ніхто не зробить. На любовному поприщі залиште усе без змін.

Телець

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Сміливо можете братися за вирішення найскладніших завдань, а також зайнятися пошуком джерела додаткового заробітку - удача вам посміхнеться цього тижня.

Близнюки

Зірки віщують відмінні перспективи для самореалізації, важливо тільки не проґавити свій шанс. Ідіть до керівництва зі своїми ідеями - вони цілком мають право на життя.

Рак

Щоб раціонально використовувати робочий час, слід скласти детальний план дій і не відволікатися на дрібниці.

Лев

Занадто активна діяльність як на службі, так і в домашній обстановці стомлює тих, хто знаходиться поруч з вами, тому не дивуйтеся, що у відповідь на ваші цінні поради вступить ніякої подяки. Будьте тихіше і спокійніше.

Діва

Період сумнівів часом корисний, адже запобігає від невірного кроку і серйозної помилки. Прекрасний період настає для тих, хто хоче позбутися від шкідливих звичок.

Терези

Опинившись в досить складній ситуації, важливо не розгубитися і не втратити віру в себе. Попросіть допомоги у людини, якій довіряєте на сто відсотків, це кращий спосіб уникнути неправильного рішення.

Скорпіон

Цілком можете розраховувати на ділову пропозицію, яке дозволить піднятися на вищу сходинку кар'єрних сходів.

Стрілець

Бажано не давати волю емоціям ні за яких обставин, інакше ризикуєте потрапити в неприємну ситуацію. Будьте готові до змін, які повинні настати в вашому житті, приймайте їх як належне, і тоді все вийде.

Козеріг

Зараз ви запросто можете вплинути на хід подій у себе на службі, адже до вашої думки будуть прислухатися. Для того щоб поліпшити матеріальне становище, необхідно буде проявити активність і ділову хватку, чого вам не позичати.

Водолій

Готуйтеся до того, що від вас в майбутній період буде потрібно максимум зусиль для досягнення задуманого. При цьому розраховувати на підтримку оточуючих не доводиться.

Риби

Варто стримати власні амбіції, якщо хочете, щоб мрії втілилися в життя. Домагатися бажаного слід поступово, діючи обережно.

Нагадаємо, сильні жінки часто опиняються в центрі уваги.

Як повідомляв раніше Знай.ua, астрологи переконані, що не існує виключно поганих чи гарних знаків Зодіаку.

Також Знай.ua писав про те, що наскільки б сильно батьки не любили свого чада, слухняність і дисципліну ніхто не відміняв.