На Reddit і соціальних мережах з'явилися нові оригінальні меми. Їх героєм став Шеггі Роджерс – кволенький хлопчина з "Скубі-Ду", який став неймовірно сильними. Він може з легкістю викликати будь-якого монстра з-під землі. Він тепер настільки сильний, що може здолати навіть Таноса. Оригінал мема з'явився на просторах мережі ще кілька років тому. Але тільки зараз він став неймовірно популярним.

У мультику і фільмах, присвяченим Скубі-Ду і його друзям, Шеггі завжди був ледачим і боягузливим. Тепер користувачі вирішили зробити його зовсім іншим. У 2017 році на YouTube користувач з ніком Midya представив, що хлопець може володіти ультра-інстинктом. Це здатність боротися із збільшеною в рази силою і швидкістю. Під час бою навколо героя з'являється синє світіння. Такою здатністю володів Гоку в аніме "Драгонболл Супер".

Mediya не переробляв мультик – він просто наклав музику з аніме на одну зі сцен фільму "Скубі-Ду: Напад Пантазура". Шеггі приголомшливо розправляється з небезпечною бандою байкерів, таку силу він отримав завдяки гіпнозу.

Цей ролик і є оригіналом мема про Шеггі, який володіє надсилою. Після його виходу на Reddit, Tumblr і інших платформах почали з'являтися різні картинки. Їх героєм став могутній Шеггі, якого ніхто не зможе перемогти. Деякі користувачі переконані, що він здолає самого Супермена.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

На піку популярності Шеггі виявився саме зараз. Все завдяки мему з Саске, твіт з яким зібрав уже понад 14 тисяч лайків і більше 5 тисяч ретвітів.

Герой тепер вміє ковтати галактики, відновлюючи сили, а також піднімати молот Тора.

Його бояться абсолютно всі. Навіть сам Танос.

До Речі, серед тих, хто працював над фільмом, теж ходили чутки про надсилу героя. Принаймні, так вирішили користувачі.

На Reddit супергероєві присвятили окремий розділ. Він отримав назву BadAssShaggy (суперкрутий Шеггі).

Користувачі не забувають і про те, з чого все починалося.

Про мемах дізнався актор Меттью Лиллард, зіграв Шеггі в повнометражному фільмі. Він дуже радий і мріє, щоб це ніколи не закінчувалося.

Не обійшлося і без Ілона Маска, який нещодавно теж вкотре став героєм мемів. Щоправда, роль Шеггі змінилася.

"Знай.uа" вже писав про те, що Ілон Маск знову став героєм мемів. Цього разу через фото з вогнеметом

А також про те, що сумний і втомлений Бен Аффлек знову повернувся, з'явилися нові меми

Нагадаємо: Twitter кипить через крадіжку картини Куїнджі