У світі тварин все, як і в людей – "слаба" стать дуже часто демонструє протилежні якості. Це ще раз довів випадок, який стався у національному заповіднику Масаї-Мара в Кенії.

Місцевий гід Джошуа Лункушу зняв на відео забавну сцену: лев вирішив пожартувати над мирно сплячій левицею, і сильно про це пошкодував.

На кадрах видно, як цар звірів, причаївшись у кущах, спостерігає за своєю подругою, яка мило дрімає на галявині, а потім починає повільною і легкою ходою до неї підкрадатися.

Підібравшись максимально близько, він раптом різко кусає її за зад. Такий своєрідний флірт не привів левицю в захват і укус за попу вона не сприйняла за комплімент. Незадоволена таким різким пробудженням, левиця миттєво схопилася і напала на царя звірів, відваживши йому добрячого ляпаса пазуристою лапою.

Незабаром після сутички, як розповів гід, лев і левиця приєдналися до свого прайду і вже цілком дружелюбно спілкувалися між собою.

"За вісім років моєї роботи я ще такого не бачив ... Я ніколи не міг би уявити, що лев поведе себе таким чином!", - зізнався 32-річний Джошуа виданню Latestsightings.com.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу
Показати ще

Нагадаємо, в національному парку в Танзанії відвідувачі стали свідками кумедного випадку, який записали на камеру – лев ганебно втік від собаки замість того, щоб відбити удар і захистити свою леді.

Як повідомляв портал Знай.ua, лев на прізвисько Смокі, який живе у заповіднику Глен Гарріфф у Південній Африці, змусив наглядача обійматись. Смокі навідріз відмовляється заходити в загін, поки доглядач не обійме і не почухає його за вушком.

Також Знай.ua писав, лев, який живе в одеському зоопарку, миє запропоноване йому м'ясо перед їжею. Полоще шматок, і тільки після цього їсть.