Член королівської родини принц Гаррі порушив обітницю, яку дав своїй дружині Меган Маркл.

Принц 30 січня зустрічався за круглим столом з молодими людьми з країн Співдружності. Того дня він ввечері пішов з друзями в лондонського пабу, залишивши вдома вагітну дружину. За інформацією видання Us Weekly, 34-річного онука королеви Єлизавети засікли в закладі The Sands End. У барі його супроводжували кілька одягнених у цивільне охоронців.

Британська преса писала раніше, що 37-річна Меган Маркл заборонила чоловікові пити алкоголь, а також заодно попросила утриматися і від кави з чаєм. Оскільки жінка чекає дитину, їй не можна пити тонізуючі напої. Тож Меган попросила чоловіка проявити солідарність і підтримати її в цьому. Однак Гаррі, судячи з усього, не витримав.

"The Sands End - улюблений паб Гаррі, де він бував неодноразово. У грудні 2016 принц відвідав його разом з Меган, з якої тоді зустрічався", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Крім того, британська преса нагадує, що в юності Гаррі обожнював вечірки і часто дозволяв собі хильнути зайвого.

"У 2001 році Гаррі навіть заборонили відвідувати один з пабів (де не тільки пили спиртне, а й курили марихуану) - після того, як принц в п'яному вигляді накричав на менеджера закладу, який був французом, обізвавши його "чортовою жабою", - написала біограф принца Кеті Ніколл.

Після весілля Меган взялася за чоловіка і змусила його вести здоровий спосіб життя. Нещодавно Гаррі зізнався, що щодня медитує, займається йогою, їсть менше м'яса. І перестав зустрічатися з друзями, які, на думку герцогині Сассекської, погано на нього впливають.

Доля подарує Гаррі ще одну можливість вирватися з-під опіки дружини. Так, 14 лютого, в День Святого Валентина, він, згідно з робочим графіком, відправиться до Норвегії, на зимові навчання Exercise Clockwork, які проходять на базі морської піхоти. Втім, принц розраховує повернутися додому до вечері.

Нагадаємо, відома американська акторка та дружина принца Гаррі Меган Маркл, яка за інформацією британських ЗМІ, налаштувала проти себе більшу частину королівської родини, навіть посварилася зі своїми давніми друзями.

Як повідомляв Знай.uа поповзли чутки про розлучення Меган Маркл і принца Гаррі.

Знай.uа писав, Меган Маркл зірвала злість на дітях Кейт Міддлтон.