21-річний кайтсерфер Оллі з Ексмута зробив 200-метровий стрибок через піщану косу в море на півдні графства Девон, Великобританія. Екстремал піднявся в повітря на висоту п'ятнадцять метрів. Він пролетів над широкою косою над лиманом.

Стрибок вийшов неймовірно видовищним і феєричним. Серферу не тільки вдалося ідеально його виконати, він ще й плавно приземлився в море з іншого боку коси. Захоплюючу пригоду хлопець зняв на відео і поділився ним на своєму акаунті в Instagram. Воно набрало понад 3600 переглядів.

Користувачі у захваті від серфера, його ентузіазму і здібностей. Ролик став найбільш популярним відео на сайті BBC за 30 січня.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Оллі Бридж планував зробити цей трюк ще з осені. Він розповів, що хотів дочекатися ідеальних припливів і вітру, перш ніж зможе зробити гігантський стрибок з приливного басейну.

Нарешті настали сприятливі погодні умови, і хлопець наважився. Сильний вітер допоміг йому благополучно злетіти над піском у такому фантастичному стрибку, який він вважає першим у своєму роді.

Бридж – чемпіон Європи з кайтсерфінгу. Він обожнює те, чим займається, і пишається собою. Хлопець неймовірно щасливий, що йому вдалося виконати цей стрибок. Він назвав його "головним стрибком свого життя", але не збирається зупинятися на досягнутому. Хлопець поставив собі нову мету – потрапити у Книгу рекордів Гіннеса.

"Знай.uа" вже розповідав: екстремали видовищно пролетіли крізь ущелину. Вони відчули, як це - мати крила

А також: 102-річна пенсіонерка стрибає з парашутом заради благодійності

Нагадаємо: українці встановили шокуючий рекорд, піднявшись на висоту 4000 метрів на фестивалі повітряних куль