Як відомо, 2019 рік за східним гороскопом пройде під знаком Жовтої Свині. За словами астрологів, ця тварина символізує працелюбність, а значить, для більшості знаків Зодіаку це буде рік плідної роботи та кар'єрного росту.

Та, на жаль, не для всіх 2019 рік буде щасливим і вдалим. Представникам декількох знаків Зодіаку астрологи пророкують певні труднощі, проблеми і неприємності.

Астрологи назвали 4 знаки, представникам яких потрібно буде дотримуватися особливої обережності цього року.

Овен
2019 рік для Овнів буде схожий на американські гірки, злети будуть змінюватися падіннями, причому дуже болючими і в найбыльш невідповідний час. Якщо перша половина року пройде більш-менш нормально, то друга, під впливом Нептуна, буде складатися їз суцільних проблем і невдач, виправляючи які,
ви витратите масу сил і часу. Не смітіть грошима, інакше до кінця року ви можете дуже сильно про це пошкодувати, не ігноруйте поради близьких людей, оскільки в результаті вони виявляться праві.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Телець
Для Тельців 2019 рік також буде не надто радісним і вдалим, головні випробування торкнуться сфери здоров'я, яке може різко похитнутися. Не ігноруйте тривожні симптоми, погане самопочуття і загострення хронічних захворювань, відразу звертайтеся за допомогою до лікаря. Ідеально, якщо ви поїдете в санаторій або в довгу відпустку, де в спокійній обстановці зможете відпочити і відновити свої життєві сили. Зараз головне - ваше здоров'я і самопочуття, все інше має відійти на другий план.

Близнюки
На Близнюків негативнр впливтимуть Юпітер і Уран, тому для них 2019 рік буде не найбільш успішним, особливо це стосується фінансової сфери і сфери бізнесу. Можливі проблеми і сварки з юридичними партнерами, серйозні помилки в документації, які спричинять великі фінансові втрати. Складнощі на роботі можуть спровокувати конфлікти і негаразди в сім'ї, аж до розлучення або розриву стосунків. Ситуація миє бути не такою плачевною, якщо Близнюки будуть стримувати свої емоції, прислухатися до порад оточуючих і уважно ставитися навіть до дрібниць.


Ваги
Ваги, під дією Урана можуть бути дуже рішучі і принципові, що не зіграє їм на руку, оскільки високий ризик вкласти гроші в провальні проекти, зв'язатися з неправильними людьми. Людям цього знаку захочеться кардинальних змін у своєму житті, тому вони будуть руйнувати звичні підвалини і обривати зв'язки з близькими людьми. Враховуйте всі ці застереження, коли зберетеся втілювати свою чергову "рожеву" мрію, зараз не найкращий час, але до кінця року все трохи заспокоїться і ви знайдете душевний спокій.

Нагадаємо, астрологи назвали 5 найсильніших жіночих знаків Зодіаку - їм самі зірки дали неймовірну енергетику для звершень.

Як повідомляв портал Знай.ua, астрологи назвали знаки Зодіаку, які кардинально змінять своє життя у 2019.

Також Знай.ua писав, які знаки Зодіаку подарують вам щастя.