У кожного знака Зодіаку – свої секрети привабливості. А деякі з них зовсім навіть і не секрети – їх добре видно зовні. Астрологи розповіли про те, яка частина тіла у якого знака Зодіаку відрізняється особливою привабливістю. Вам є чим пишатися! Висновки астрологів публікує портал Ukr.Media. Підійдіть до дзеркала прямо зараз і захопитися собою – адже ви прекрасні.

Овен - Брови

В старовину за ваші брови можна було б розв'язати війну. Це – найвиразніша і красива частина вашого обличчя. Ви майстерно вмієте керувати бровами так, що вони будуть говорити за вас. Флірт? Легко! Здивування? Пожалуста! На ваші брови просто неможливо не звернути увагу, інформує

Телець - губи

У вас соковиті губи, які завжди привертають увагу. Вони буквально приковують погляди людей. Що вже говорити про тих випадках, коли ви користуєтесь яскравими помадами. Фатальна пристрасть!

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Близнюки - обличчя

Ваше обличчя – еталон досконалості. У вас гарний колір обличчя і здорова шкіра. Будь-які недоліки ніби стають невидимими, тому що ви - справжня красуня!

Рак - животик

Незважаючи на те, що ви любите перекусити, ваша фігура залишається привабливою! Чоловікам подобається ваш животик навіть тоді, коли він перестає бути пружною і накачаним. Вагітність вам до лиця!

Лев - волосся

У вас така форма особи, яким ідуть усі зачіски. В цьому ваш виграш! Ви виглядаєте привабливо і з розпущеним волоссям, і з зібраними в пучок.

Діва - шкіра

У вас приголомшлива шкіра. Вона гладка, ніжна, здорова ... Вам йде і засмага, і блідість. У вас рідко бувають веснянки, висип або зморшки. Справжнє везіння!

Терези - сідниці

Ви любите займатися спортом, хоча цілком могли б обійтися і без нього. Ваші сідниці незмінно притягають погляди чоловіків. Вам є чим пишатися!

Скорпіон - інтимні частини тіла

Та ви просто ходячий афродизіак! Чоловіки без розуму від ваших умінь і красою ваших інтимних зон.

Стрілець - спина

Рівна постава, гарний вигин тіла ... Ви виглядаєте велично і сексуально. Вам йде одяг з відкритими плечима і спиною. Користуйтеся цим!

Козеріг - ноги

Надягайте шорти і спідниці всякий раз, коли це можливо. Чому? Тому що такі стрункі і спокусливі ніжки просто гріх приховувати! Кільця теж підкреслить їх красу.

Водолій - стопи

Є люди, які просто фанатіють від стоп. Їм потрібно зустрічатися з Водоліями! У вас дуже гладкі п'яти і правильна форма стопи.

Риби - очі

В них можна потонути! Ось вже у кого очі дійсно є вікном в душу. Ви вміло використовуєте свою зброю, спокушаючи представників протилежної статі. Так тримати!

Нагадаємо, астрологи розповіли, який найбільш велелюбний знак Зодіаку – з ними не побудуєш міцну сім'ю.

Також ми писали, астролог передбачив результати виборів в Україні.

Знай.uа писав, зірки показали головні помилки кожного знака Зодіаку.