Студія "Квартал 95" в новому випуску програми "Чисто News" вперше пожартували над кандидатом в президенти Володимиром Зеленським.

Про це повідомляють ЗМІ.

Відомо, що ролик кварталівців вийшов під назвою "Хитрий план Зеленського. Вакарчук все-таки-да? Батл Порошенко і Тимошенко", у якому ведучі Валерій Жидков та Євген Кошовий різко пройшлись жартами про керівника студії.

Відзначається, що таким чином вони обговорювали подачу документів до ЦВК Володимиром Зеленським.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Зеленський дійсно подав документ в день свого народження. Хитрий план. Так? Яка нормальна людина відмовить імениннику. Кандидату Зеленському крім документів довелося надати десяток фотографій з автографом і зробити кілька селфі з членами Центральної виборчої комісії", - зазначив Євген Кошовий.

Разом з тим варто відзначити, що шоумен Володимир Зеленський, який балотується в президенти України, взяв у свою команду нових помічників.

Кожен з них буде відповідати за свій напрямок у передвиборчій кампанії кандидата. Так, виявилися зайняті сфери юридична, загальнополітична і наукова.

Як стало відомо, загальнополітичними питаннями відтепер буде займатися Дмитро Разумков – директор "Ukrainian Politconsulting Group".

Юридичні питання віддали Ірині Венедиктовій – доктору юридичних наук, віце-президенту Фонду медичного права та біоетики, професору кафедри цивільно-правових дисциплін Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна.

Відповідати за науку і освіту буде Сергій Бабак – директор освітніх програм Українського інституту майбутнього.

Як відомо, своє рішення про участь у виборах гуморист оголосив в ефірі телеканалу 1+1 за кілька хвилин до Нового 2019 року.

Шоумен заявив: "Дорогі українці, я обіцяю вам піти в президенти України. І відразу виконую: я йду в президенти України. Давайте зробимо це разом. З Новим роком! З новим слугою народу".

Таке рішення відомого коміка викликало активне обговорення на просторах інтернету і було сприйнято неоднозначно. Одні підтримали його рішення, а інші – заявили, що політик без досвіду їм зовсім не потрібен, особливо в умовах агресії з боку сусідньої держави.

Нагадаємо, Квартал 95 висміяв Вакарчука.

Як повідомляв "Знай.ua", поки інші готуються до виборів, Зеленський весело проводить час.

Також "Знай.ua" писав, що Зеленський звернувся до українців.

Володимир Зеленський вийшов на перше місце в президентському рейтингу