Студія "Квартал 95" у новому випуску "Чисто News" пожартували про нещодавню заяву музиканта Святослава Вакарчука про плани бути в "ділі" політичного життя України. Про це у п'ятницю, 1 лютого, повідомляє видання "Бізнес.медіа", посилаючись на ролик, розміщений на офіційному YouTube-каналі студії.

"Хитрий план Зеленського. Вакарчук все-таки-так? Батл Порошенко і Тимошенко" – такою назвою наділили гумористи новий випуск програми "Чисто News". У ньому Євген Кошовий і Валерій Жидков обговорили кілька гучних новин за тиждень: економічний форум у Давосі, скандал навколо кандидата в президенти України з шапками і подачу документів в ЦВК Володимира Зеленського, в якій безпосередню участь брав і Євген Кошовий.

При обговоренні заяви Святослава Вакарчука, ведучі спробували відповісти на його короткий коментар: "Я в справі". Таким чином він анонсував свої плани балотуватися на виборах президента України в 2019 році. Валерій Жидков побачив ситуацію таким чином: "Лідер "Океану Ельзи" знову в своєму стилі – нічого не ясно. В якій він справі? З ким він в справі? Що це за справа взагалі така і яка нам справа до цієї справи?"

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Євген Кошовий швидко все розставив на свої місця: "Все прояснює його фраза від 2008 року, з якою він склав депутатський мандат - "я йду, тому що політика – брудна справа. Ось про яку справу говорить зараз Святослав".

Варто відзначити, що незабаром після заяви музикант записав відеозвернення, в якому спростував свої політичні амбіції на президентських виборах, запланованих на 31 березня 2019 року.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що незважаючи на участь у виборах у цьому році, Володимир Зеленський активно веде сторінки в соціальних мережах, займається своєю роботою, живе звичайним життям і радіє простим речам.

Як повідомляв портал "Знай.uа": позафракційний народний депутат Борислав Береза викликав на дуель сенатора від Рязані Ігоря Морозова, однак останній до призначеного місця так і не з'явився. З цієї причини Береза записав відеозвернення до опонента, в якому його висміяв.

Також "Знай.uа" писав, що команда Зеленського попередила всіх українців про ймовірні фальсифікації на майбутніх виборах.