Прихильники кандидата у президенти України, лідера політичного руху "Слуга народу" Володимира Зеленського почали скаржитися на масову "атаку" на ресурси коміка.

Зокрема, останнім часом активно блокують сторінки "Зе! Команди" у соціальних мережах Facebook та Instagram. Стосується це не тільки прямих акаунтів партійного спрямування, а й ресурсів, котрі створили самі виборці на підтримку Зеленського.

Володимир Зеленський, лідер політичного руху "Слуга народу"
Володимир Зеленський, лідер політичного руху "Слуга народу"

Натомість, єдиним рішенням стало повідомити про це з інших сторінок. Адміністратори почали розповсюджувати повідомлення про блокування і закликають підтримати кампанію проти такого методу впливу – виключно політичного впливу, підкреслюють користувачі.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Натякають, що це може бути реакція чинної вищої ланки влади на успішну кампанію Зеленського – не дивно, адже судячи з останніх соціологічних опитувань він увірвався на першу сходинку, залишивши далеко позаду конкурентів, таких як нинішній гарант та лідерка "Батьківшини" Юлія Тимошенко.

Сам лідер "Слуги народу" поки не коментував ситуацію.

Дивіться: рух "Слуга народу"

Дивіться: Зеленський про Коломойського

Дивіться: флешмоб Зеленського

Нагадаємо, Володимир Зеленський, лідер політичного руху "Слугу народу" та кандидат у президенти створив нову антикорупційну програму. Вона поки що недосконала, але комік вже помітив перші прогалини у роботі ключових інституцій.

Як повідомляв портал "Знай.ua", лідер руху "Слуга народу" Володимир Зеленський вийшов неочікувано для суперників на перше місце у політичному рейтингу. Також "Знай.ua" писав, Зеленський оприлюднив на офіційному ресурсі партії відео, де розповів, чому на його думку більшість помиляється стосовно нього, а також прокоментував стосунки з Ігорем Коломойським та Юлією Тимошенко.