У Дніпрі під час зміни паперового паспорта на ID-карту практично неможливо звести до мінімуму помилки апарату. Так, в паспортному столі одна зі співробітниць міграційної служби в графі "сімейний стан" замість імені чоловіка випадково вписала ім'я власниці паспорта. Про це повідомляє "Інформатор".

При перегляді даних карти можна помітити, що власниця паспорта Анна заміжня за Анною, а значить, за самою собою. Журналісти звернулися в сервісний центр, де стало відомо, що змінити інформацію чіпа можна в загсі, але там немає належного обладнання або в міграційній службі, але туди необхідно записуватися в електронну чергу або чекати в фізичної черзі. Також співробітник центру додав, що поки невідомо, коли у всіх інстанціях з'явиться необхідне обладнання.

Нагадаємо, ID-карта - це нова форма паспорта громадянина України з безконтактним електронним носієм. У нього вноситься назва держави, назва документа, ім'я, стать, дата народження, унікальний номер запису в Єдиному державному демографічному реєстрі, номер самого документа, дата його видачі і закінчення терміну його дії, код уповноваженого суб'єкта, який видав паспорт, місце народження, оцифроване зображення обличчя та підпис власника картки. Ця інформація дублюється на електронний чіп. Туди ж додається і інформація, яку можна змінити. Наприклад, реєстрація місця проживання, сімейний стан або інформація про дітей. Ці дані можна буде додавати на електронний носій без необхідності перевипускати документ.

Як повідомляв раніше портал "Знай.ua", 12-ти річна дівчинка виходить заміж за 37-річного чоловіка. Її звуть Тея, і їй 12 років, а її майбутньому чоловікові - 37. Це перша офіційна дитяча весілля в Норвегії, яка відбулася у всесвітній день дівчаток - 11 жовтня.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також, інформаційний портал "Знай.ua" писав про те, що батьки одружили своїх дітей-близнят. Хлопчик на прізвисько Гітара і його сестра на прізвисько Ківі - двійнята. Вони народилися в вересні 2012 року. Коли вона з'явилися на світло, їх батьки усвідомили, що їхні діти повинні одружитися. Вони вірять, що в минулому житті близнючки були коханими.

Крім того, як повідомляв "Знай.ua", під час передачі Top 2000 Live данського радіо NPO Radio 2 стався незграбний випадок з хлопцем, який спробував поцілувати дівчину, однак та не відповіла йому взаємністю. Все це відбулося на очах у тисячі телеглядачів.