У понеділок, 4 лютого, буде незвичайний день. Настане Молодий Місяць, яке прийнято загадувати найсміливіші бажання. У багатьох з'явиться можливість подолати чорну смугу в житті і налагодити стосунки з оточуючими.

Всесвіт буде сприяти всім починанням і активних дій. В цей день не бійтеся проявити себе і зірки допоможуть вам якомога швидше вирішити свої проблеми.

Молодик – відмінний період для нових починань та зростання. Також саме час позбутися старих звичок. Багато в цей період відчувають прилив енергії, стають більш креативними та вмотивованими.

Активна фаза настане в 20:05. Потрібно щиро попросити у Всесвіті позбавити вас від чорної смуги і негативу, який накопичився у вашому житті.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Молодий Місяць подарує цим знакам Зодіаку спокій і відпочинок:

Близнюків, нарешті настане затишшя. З'явиться можливість заглибитися в роздуми і читання. Саме час для аналізу власного життя.

Дів чекає сприятливий період. День буде сповнений бадьорості, у всіх починаннях буде присутній успіх, впевненість в собі дозволить ще більше радіти життю.

Молодий Місяць на Стрільців вплине досить незвичайним чином. Ви станете неймовірно болтливыми і будете багато спілкуватися як на роботі, так і вдома. Слідкуйте за тим, що ви говорите, щоб потім не шкодувати.

Риб молодий Місяць пройде спокійно і без пригод. Час ви проведете спокійно і без зайвих потрясінь. Саме час трохи відпочити.

Нагадаємо, доленосні рішення і зустрічі: цим знакам Зодіаку пощастить у лютому. Для деяких знаків Зодіаку настає період змін.

Як повідомляв Знай. ua, перед смертю відомий маг побачила долю всіх знаків Зодіаку в 2019.

Знай. ua писав, що астрологи назвали найбільш влюбливі знаки Зодіаку: з ними не побудуєш міцну сім'ю. Ці знаки Зодіаку змінюють коханих, як рукавички.