Астрологи склали гороскоп для всіх знаків Зодіаку на вівторок, 5 лютого. Це день буде вдалим для відпочинку, але серйозні справи краще відкласти.

Овен

Представникам цього знаку Зодіаку астрологи радять провести день у теплій компанії близьких. Якщо вас ще не запросили на вечірку, влаштуйте її самі.

Телець

У вівторок Тельці мають всі шанси розпочати чергову смугу невдач. Однак в ваших силах скоротити її тривалість до мінімуму. Невелике розумове зусилля, і до вечора все знову буде в порядку.

Популярні новини зараз
Українцям оголосили про нові виплати у жовтні: треба поквапитись, щоб вистачило на всіх Замість кількох виплат — одна: українцям платитимуть нову соціальну допомогу Школярів триматимуть у їжакових рукавицях: заборонять те, до чого звикли роками По 3600 грн щомісяця виплачуватимуть пенсіонерам: хто може отримати гроші
Показати ще

Близнюки

Астрологи вважають, що 5 лютого для Близнюків буде сповнений сюрпризів. З самого ранку ви будете перебувати в постійному підсвідомому очікуванні якоїсь події, що докорінно змінить ваші плани.

Рак

5 лютого сильний влив матиме Місяць. Він змусить Раків сумніватися у всьому й кидатися з одного кутка в куток. Протягом дня ви увесь час будете міняти рішення і взагалі вести себе вкрай непередбачувано. Очевидно, ні про які важливі справи сьогодні й мови бути не може.

Лев

Ваша чесність обеззброює. Більш того, вона бентежить людей і ставить їх у незручне становище. Подумайте, чи дійсно ви хочете досягти саме цього ефекту.

Діва

Ви щасливі свідомістю здатності допомогти іншим. У цей день повітря навколо вас напоєне ароматом доброзичливості. Саме 5 лютого у Дів може розпочатися міцна дружба чи пристрасний роман. Ваша сила - у вашій здатності віддавати добро.

Терези

Венера сьогодні буде до вас прихильна. Однак не варто чекати, що все буде подано на блюдечку. Доведеться зробити деякі дії особисто, аби отримати бажаний результат. Трішки зусиль - і у вас все вийде.

Скорпіон

Насолоджуйтесь гармонійними відносинами в сім'ї. Якщо ж таких чомусь не спостерігається, то сьогодні найкращий день для того, щоб першому зробити крок до їх налагодження.

Стрілець

Будьте готові відповідати за свої дії. Сьогодні вам напевно доведеться цим займатися. Якщо ви щось обіцяли раніше, варто в цей день виконати свою обіцянку.

Козеріг

Не варто недооцінювати удачу, яка випала на вашу долю. По-перше, ви позбавляєте себе задоволення, а по-друге, вона може образитися, якщо її тут не цінують.

Водолій

5 лютого вам буде не дуже щастити зі складною технікою. Тому краще не чіпайте домашні електроприлади, ті ж, що стоять на роботі або у знайомих не так шкода.

Риби

Енергії у вас багато, а ось завдання ви собі схильні ставити нездійсненні. Навіщо марно мучитися, краще візьміться за щось реальне. Ви станете гордим володарем синиці, яка буде в руках, а журавлі нехай літають в небі.

Нагадаємо, гороскоп на лютий для всіх знаків Зодіаку.

Раніше "Знай.uа" повідомляв, таро-прогноз на тиждень для всіх знаків Зодіаку: на кого чекає неймовірне щастя.

Також "Знай.uа" писав, 5 дбайливих і відповідальних батьків за знаком Зодіаку.