Позитивні емоції і сміх важливі для людини. Вони не тільки продовжують життя, але і дарують світло вам і всім навколо вас. Знай.uа підібрав найкращі меми, картинки і жарти, щоб від смутку і печалі не залишилося і сліду.

Популярні новини зараз
Якщо дорожите субсидією – не ігноруйте: що треба робити, щоб залишитися з допомогою Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

ТОП-10 помилок в історії

Це мем, що обіграє заголовок однойменного відео на ютубі. У якості найстрашнішої помилки в історії в мемах використовують гру слів, пов'язану з іменами знаменитостей.

Все почалося з актриси Джесіки Біл, яка написала в твіттер про те, як її дістали жарти про її прізвище.

Якби я отримувала долар кожен раз, коли хтось пропонує назвати мою майбутню дитину «Бетмо», у мене майже вистачило б на оплату терапії для дитини на ім'я Бетмо.

Джессіка Біл не збирається називати дитину Бетмо

Directed by Robert B. Weide

Це мем з музичною заставкою з ситкому "Стримай свій ентузіазм". Ролик з титрами і саундтреком вставляють в інші відео, які закінчуються несподіваним і комічним чином.

Мем став популярним у 2015, коли хтось з користувачів змонтував ролик "Міс Всесвіт". У тому році ведучий перепутав переможниць і віддав корону не тій дівчині.