Чоловік на ім'я Вільям Галлахер пограбував банк. Його визнання в суді вразило і шокувала абсолютно всіх. Він зізнався, що зробив це спеціально, щоб потрапити у в'язницю. Знову. Виявилося, що умови за ґратами здаються йому більш приємними і комфортними, ніж на волі. За багато років у в'язниці він звик жити за поняттями. І без цього йому вже не обійтися.

В 2018 році чоловік вийшов на свободу. Він відсидів у в'язниці Нью-Джерсі 20 років за замах на вбивство. Через 6 місяців він знову порушив закон. Галлахер приїхав в Мілуокі, штат Вісконсін, зайшов у місцевий банк і вирішив його пограбувати. Він попросив у касира гроші, як це зазвичай і роблять грабіжники. Але потім сталося щось дивне і незвичайне.

Вільям попросив співробітника банку викликати поліцію, і він терпляче її чекав. Його затримали і відвезли у відділення. Після цього послідував суд, на якому чоловік зізнався, що все спланував заздалегідь. Його мета – знову опинитися за гратами.

"Якось я сидів в одній камері з 72-річний старим. Він встиг відсидіти мало не в кожній тюрмі цієї країни. Він розповів мені, що у в'язниці Мілуокі годують краще всього".

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Багатьом іншим ув'язненим теж подобалися умови, в яких вони перебували. Деякі навіть говорили, що за ґратами про здоров'я дбають краще, ніж це робить Міністерство у справах ветеранів США. Галлахеру виповнилося 68 років, він воював у В'єтнамі.

Умови в'язниці приваблюють чоловіка. Але головна мотивація, причина його вчинку виявилися вельми сумними. Він зізнався, що після стількох років за ґратами просто не знає, як жити на волі.

"Я не божевільний. Мені 68, я щойно вийшов на свободу. Але замість того, щоб насолоджуватися цим і влаштовувати своє життя, я постійно думаю про те, що відбувається там, де я був всі ці роки. Лікарі знайшли у мене в легкому і в животі лімфоїдні вузлики".

Галлахер підтримує думка про те, що він нагадує головного героя легендарного фільму "Втеча з Шоушенка", який не знає, що робити зі своїм життям на волі.

Вільям хоче, щоб його посадили хоча б на 10 років. Суд поки не ухвалив рішення, проводиться додаткове розслідування.

Ця ситуація збила з пантелику адвоката Галлахера. Його завдання – захищати свого клієнта, але він також повинен враховувати її бажання. Він визнає, що ніколи не був у подібній ситуації.

"Знай.uа" вже писав про те, як слабка жінка тримала в страху бандитів цілої країни

Читайте також: тріо жорстоких канібалів отримали 211 років в'язниці

Нагадаємо: найдовший термін ув'язнення отримав звичайний листоноша, переплюнувши всіх маніяків і терористів