Бразильський канібал Хорхе Бельтрао Негромонте да Сільвейра разом з дружиною і коханкою втілив у реальність моторошну легенду про Суїна Тода. Так тріо нещадних канібалів заманювали додому жінок, вбивали, а потім готували з них пироги і продавали місцевим жителям.

Як пише Daily Mail, навіть начальник місцевої поліції до свого жаху з'ясував, що не раз їв людське м'ясо, так як був "фанатом" пиріжків, які продавало моторошне сімейство.

Трійця, яка проживає в місті Гараньюнс, заманювала в будинок жінок, нібито пропонуючи їм роботу няні або ж під приводом бесід на релігійні теми.

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати
Показати ще

Потім вони вбивали їх, а м'ясо жертв їли самі і робили з нього начинку для пиріжків, які продавали на вулицях, збували в бари їдальні, а також роздавали сусідам безкоштовно.

Було вбито щонайменше три жінки віком 17, 20 і 31 рік. Одну з них Хорхе порубав на м'ясо на очах у півторарічної доньки. А потім нагодував дівчинку плоттю її вбитої матері. Дитину Хорхе і його спільниці забрали собі і виховували, як свою власну.

Слідство у справі канібалів, заарештованих в 2012 року, тривало більше шести років. У 2014 році трійця маніяків була визнана винною у вбивстві ще однієї дівчини. Сільвейра тоді отримав 23 роки в'язниці, а його жінки по 20 кожна.

Нещодавно суд у Бразилії засудив убивць до тривалих тюремних термінів.

Колишній професор університету Хорхе Бельтрао Негромонте да Сільвейра за вбивство двох жінок засуджений до тюремного ув'язнення строком на 71 рік.

Його дружина Ізабель Пірес до 71 року і десяти місяців.

А коханка Бруна Христіна Олівейра отримала 68 років в'язниці.

Бразилець і його спільниці стверджують, що вбивство людей було "ритуалом, який очищує світ".

На одному з допитів Хорхе також заявив, що його змушувала це робити Бруна, яка сказала йому, що вона відьма. І що він і Ізабель просто підкорялися її наказам. Однак, поліцейські знайшли страшну книгу, яку особисто писав професор. У ній він говорив, що чує голоси і одержимий бажанням вбивати жінок.

"Чоловічина, як на мене, не відрізняється від яловичини. Той же смак і консистенція. Вона не смачніше яловичини, але і не гірше", - розповів да Сільвейра.

Нагадаємо, 12-річна школярка розчленувала і підсмажила знайомого.

Як повідомляв портал "Знай.uа", дивний акт канібалізму стався в католицькому гуртожитку англійського міста Бірмінгем. Чоловік зупинився в хостелі, щоб переночувати, де зустрів "товариша", який відкусив йому шматок вуха.

Також "Знай.uа" писав, незадоволеного клієнта ресторану згодували вегетаріанцям.