20 листопада Новгородський обласний суд виніс рішення по кримінальній справі стосовно жителя Валдая Дмитра Лучіна. Поета, який в 2016 році номінувався на національну премію, визнали винним у вбивстві жінки, скоєному з особливою жорстокістю. Суд засудив його до 19 років колонії строго режиму, також він зобов'язаний відшкодувати моральну шкоду синові жертви, виплативши 1,5 млн рублів.

Як уточнили в регіональному управлінні СК РФ, справу розслідували більше року. Зокрема, було встановлено, що 22-річний Дмитро Лучін познайомився в соціальній мережі з 45-річною жінкою. В ніч на 9 березня 2017 року він прийшов до неї додому, де між ними виникла сварка, під час якої молодий поет забив її до смерті. Як уточнюють слідчі, він спровокував сварку спеціально, оскільки запланував вбивство заздалегідь.

Підозрюваний був затриманий через кілька годин після злочину. При огляді місця події криміналісти виявили явні ознаки канібалізму. Більш того на стіні в квартирі він написав кров'ю новий вірш: "Чисту душу хочу я все більше, більше, ніж милого тіла, адже оргазм від душі завжди йде довше, а від тіла годину два і згоріло".

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Судово-психіатрична експертиза визнала чоловіка осудним. Вирок ще не набув чинності, тому захист може його оскаржити.

Раніше ми повідомляли, що російські правоохоронці затримали під Санкт-Петербургом підозрюваних у вбивстві чоловіка та 12-річну дівчинку.

Як повідомляється, в ніч з 2 на 3 жовтня стався конфлікт між господарем квартири і його гостями. Підозрюваний завдав жертві кілька ударів ножем, а потім відчленував від тіла деякі частини. Як повідомляється, молоді люди познайомилися в одному з кафе і кілька днів гуляли в одній квартирі.

У вбивстві також брала участь 12-річна дівчинка.

Нагадаємо, 12-річна школярка розчленувала і підсмажила знайомого.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", у Києві 13-річна школярка вийшла з шостого поверху житлового будинку.

"Знай.uа" писав, правоохоронці знайшли обезглавлене тіло на узбіччі автодороги.