У Національному парку Крюгера, розташованому в ПАР, стався цікавий інцидент. Туристи стали свідками агресивної сутички леопарда і борсука. Ця подія потрапила на камеру відеозапису. Ролик опублікували на офіційному сайті парку.

Під час прогулянки по мальовничому парку мандрівники звернули увагу на щось незвичайне. Вони побачили, як хижий звір спритно і тихенько підкрався до маленького борсука. Леопард напав на малюка.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Виник шум, завдяки якому мама-борсук звернула увагу на те, що відбувається, і не роздумуючи кинувся захищати дитинча. Розлючену тварину відігнало хижака. Леопард втік незважаючи на те, що він набагато більше і сильніше борсука-медоїда.

Свідком інциденту, крім туристів, став гід парку Крюгера на ім'я Сахара Вульфсон. Представники парку повідомили, що і мама-борсук, і її малюк пережили напад леопарда. З ними все в порядку.

Національний парк Крюгера – найстаріший парк ПАР. Тут спостерігається найбільша концентрація диких тварин у світі. У парку живуть жирафи, слони, носороги, бегемоти, нільські крокодили, борсуки, антилопи, леопарди, леви, буйволи, інші тварини, а також понад 400 видів птахів. На території парку переважає рослинність парковій савани, яка характеризується злаками, сухими листопадними лисицями, рідколіссям. 17 із 47 видів дерев охороняються державою.

Флора і фауна Крюгера приваблюють туристів з усього світу. У парк можна потрапити через 9 різних воріт. На його території розташовані приватні кемпінги і різні зони для відпочинку.

Портал "Знай.uа" раніше писав: панди уподобали одне і те ж дерево і влаштували бійку. Обидві виявилися впертими і напористими, але одна з них все ж більш кмітлива

Читайте також: хлопець прихистив вагітну собаку. Його шокувало те, що він побачив через тиждень

Як повідомлялося, у Книгу рекордів Гіннесса потрапив найдовший у світі кіт, довжина якого досягає майже 120 сантиметрів