Астролог зазначає, що планети і зірки будуть знаходитися в негативному положенні, що може стати фатальним збігом обставин.

За словами астролога, не варто розслаблятися Левам, адже лютий може піднести несподівані сюрпризи і не завжди приємні.

Астролог зазначає, що планети і зірки будуть знаходитися в негативному положенні, що може стати фатальним збігом обставин. У цьому місяці можуть загостритися фінансові проблеми, а нові труднощі у роботі та особистому житті можуть бути спровоковані з'єднанням Юпітера і Меркурія.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Для людей, народжених під знаком Діви, останній місяць зими може стати часом хаосу і плутанини. В цей час життя може ускладнити нав'язливе роздратування, однак втіха може прийти з несподіваного боку: чи варто сподіватися на удачу в любові завдяки позитивному аспекту Венери.

І нарешті Рибам Павло Глоба прогнозує повний переворот життя в лютому. Астролог попереджає, що в цей місяць варто переглянути свої позиції з багатьох питань, а також життєві пріоритети. За його словами, особливу увагу слід звернути на сферу фінансів, а також можна очікувати захоплення новими знаннями і окультизмом.

Нагадаємо, група вчених розробила новий спосіб прискорення електронів за допомогою хвиль, що виникають в плазмі при бомбардуванні протонами.

Як повідомляв Знай.ua, в астрології відбулося дуже гучне "відкриття", або іншими словами - спростування. Фізики заявили, що існуючі поняття про чорні діри помилкові.

Також Знай.ua писав, сигнал з посланням миру і надії, який належав Стівену Хокінгу був відправлений у космос.

Радіосигнал з записом голосу Стівена Хокінга був відправлений у космос після поховання праху великого вченого. Відзначається, що послання миру і надії від британського мрійника було відправлено в бік найближчої чорної діри 1А 0620-00.

Прах Стівена Хокінга був похований між могилами ісаак Ньютон та Чарльз Дарвін у Вестмінстерському абатстві. Слова великого вченого, який присвятив своє життя теоретичної фізики були направлені в космос за допомогою супутникової антени Європейського космічного агентства (ЄКА) в Себреросе.