Давно відомо, що у волоссі міститься жіноча енергія. У зв'язку з цим існує безліч прикмет, пов'язаних зі стрижкою волосся. У цій статті ви дізнаєтеся, небезпечно чи стригти волосся під час вагітності.

Волосся вагітної жінки стають її оберегом і захистом, яка допомагає уникнути будь-якого поганого впливу як на майбутню матір, так і на немовля. Ще волосся мають властивість накопичувати енергію і передавати її. Укорочення локонів може спровокувати зниження захисного енергетичного поля – це загрожує масою неприємностей: хворобами, пристрітом, порчею.

Існує прикмета, що довжина волосся жінки говорить про її плодючість, і чим нижче коса, тим більше дітей вона подарує своєму чоловіку. Наші предки пишалися довгим волоссям і намагалися зберегти їх.

Ще одна прикмета каже, що волосся жінки нерозривно пов'язане зі здоров'ям дитини в утробі. Через них дитина отримує енергію, розвиваючись і стаючи невразливим для хвороб. Стрижка волосся розриває цей зв'язок, що може привести до проблем під час вагітності.

Популярні новини зараз
Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом "Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Народне повір'я говорить, що вагітна жінка, яка обрізала волосся, вкорочує життя своїй дитині після народження. Вважається, що чим коротше стрижка, тим менше часу дитині відведено під сонцем.

Є й таке тлумачення: жінка, яка обрізала волосся під час вагітності, може народити неповноцінну дитину. Наші предки говорили, що таким чином жінка «вкорочує розум» своєму малюку.

Вважається, що обрізання волосся для вагітної жінки може спричинити проблеми під час пологів і невиношуванням на пізніх термінах. За повір'ям, чим коротше жінка стриже волосся, тим більше хвороб буде у її дитини.

Нагадаємо, що 14 лютого щасливі пари обміняються цукерками, традиційними валентинками та іншими сюрпризами.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Китаї настав Новий рік. Це означає, що для китайців веселощі триватимуть протягом 15 днів. До роботи населення повернеться тільки через два тижні.

Також портал Знай.uа писав, що кожен православний християнин носить ім'я святого, на честь якого його названо. Дату своїх іменин можна дізнатися в спеціальному календарі.