Житель міста Окленд, Нова Зеландія, виявив у будинку неймовірно дивних істот. Про це повідомило видавництво Daily Mail.

Хлопець по імені Тім приїхав в гості до матері. Він зайшов на кухню і жахнувся від побаченого. По кімнаті бігали невідомі істоти, яких він раніше ніколи не бачив. Впізнати цих таємничих тварин самостійно він не зміг. Тому вирішив зняти їх на відео, щоб розпитати про них в мережі.

Тім опублікував ролик на своєму акаунті в Facebook.

На відеозаписі видно, як на долоні чоловіки лежать кілька дивних істот невеликого розміру. Одне з них ворушить з хвостом.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Користувачів мережі шокувало побачене. Ніхто з них не зміг ідентифікувати тварин. Деякі написали, що ці істоти наполовину схожі на мишок. Інші зазначили, що вони нагадують їм кажанів. Один з коментаторів заявив, що все це – монтаж. Лише так він може пояснити те, що дозволить йому заснути. Інакше він не закриє очей всю ніч.

Впізнати істот, знятих Томом, не змогли навіть учені. Представники Новозеландського ентомологічного загону припустили, що це можуть бути лапки метелика. Можливо, його недавно з'їв кіт, і від нього залишилися лише лапки, які все ще можуть ворушитися.

Незалежний експерт з комах зазначив, що це, можливо, новий вид довгохвостих черв'яків. А в університеті Окленда ніхто не повірив, що відеозапис справжній.

Раніше портал "Знай.uа" вже розповідав про павуків, які так вміло маскуються, що можуть стати вашим головним нічним кошмаром

Читайте також: хлопець завів незвичайну тварину, але дуже швидко пошкодував про свій вчинок. Вихованцеві дісталось гірке життя. Виявилося, що ці тварини дуже незграбні

Як повідомлялося, на Філіппінах народилося незвичайне порося з унікальною зовнішністю. У нього дві голови і три ока