Фотографія, на перший погляд звичайної гілки, викликала бурхливе обговорення на Reddit. Але якби ця гілка була зовсім звичайною, вона не набрала б більше 40 тисяч апвотов і більше тисячі коментарів.

Для початку користувачам мережі довелося уважно придивитися, щоб розгледіти, хто причаївся зверху, а потім відступити від екранів зі словами: "WTF?".

Користувачі Reddit обговорюють незвичайного павука, який вміє маскуватися, та так, що завидно стане навіть військовій розвідці.

Варто відзначити, павуки, яких відразу і не розгледиш, — це занадто навіть для тих, хто не відносить себе до числа арахнофобів.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Ці членистоногі обіймають гілку або стовбур дерева і стають практично невидимими. Однак, маскування такого рівня павуку потрібна не для того, щоб підступно напасти на свою жертву, а щоб самому не бути з'їденим. Може цей факт якось пом'якшить страшне видовище.

Павук виду Dolophones conifera з сімейства кругопрядів, аба павук, що намотується. Ці членистоногі володіють двома головними особливостями: незвичайним забарвленням та здатністю розпластатися по максимуму.

Верхня частина черевця такого павука складається з пластичних дисків з незвичайним візерунком, схожим на кору дерева. Восьмилапий обіймає гілку і стає з нею практично одним цілим.

Павуки Dolophones conifera вдаються до маскування тільки вдень, коли хочуть заховатися від птахів та хижаків, які можуть їх з'їсти. А ночами членистоногі стережуть павутиння біля свого лігва і чатують на свою здобич.

І поза режиму маскування ці павуки, які більше сантиметра в довжину, як правило, не виростають, виглядають так.

Реддиітори представили, що буде, якщо під час прогулянки випадково намацати рукою мохнате страшне щось.

"Ти йдеш лісом. Прекрасний сонячний день, і вітер колише твоє волосся. Ти грайливо хапаєшся за гілки і пропускаєш листя крізь пальці. В цей момент ти відчуваєш зв'язок з природою. Але слідом ти відчуваєш це. Що це… волосся? Дивна кора на цьому дереві. Можливо, це якийсь вид гриба. Твоя рука залишається там, поки ти шукаєш відповідь. Ти відчуваєш ворушіння. Це лапки павука хапаються за твоє зап'ястя. Тебе сковує паралізуючий страх; Спочатку ви його відчуєте, а тільки потім побачите…"

Суперспособность павука вразила користувачів сайту і стала причиною їх кошмарів.

"Павуки відшаровуються з дерева, немов кора. Їй-богу, мені не потрібно сьогодні спати"; "Уявіть, ви запечатуєте свій будинок, закриваєте всі двері і вікна… А все, що йому потрібно зробити, — це розплющитися і прослизнути в найменшу шпарину"; "Ви додали щось новеньке в мої нічні кошмари; о є і хороші новини. Отрута цих павуків дуже слабка і для людей абсолютно безпечна"; "Не хвилюйтеся, їх отрута не діє на людей. Люди просто помирають від серцевого нападу".

Мешкають Dolophones conifera тільки в Австралії. Ця країна давно вважається лігвом всіх найдивніших і страшних створінь світу.

Нагадаємо, два арахнофоба спробували позбутися від своєї страшної проблеми. Поки дружина думала, як же їй знищити монстра чоловік знімав все на відео і лише зрідка хіхікав.

Як повідомляв портал "Знай.uа", дівчина на протязі довгого часу була веганом. Після укусу павука вона зрозуміла, що не виживе без м'яса. З її тілом сталося щось неймовірне.

Також "Знай.uа" писав, фотографії одного з найбільш неймовірних і незвичайних павуків з коли-небудь знайдених у природі з'явилися на просторах мережі. Арханолог Андреас Кей знайшов істоту, яка більше нагадує персонажа фільму жахів.