Переможець "Битви екстрасенсів", експерт програми "Слідство ведуть екстрасенси" і астролог Хаял Алекперов розкрив зоряні "розклади" на кохання в лютому. За словами астролога, Овнам, Близнюкам, Скорпіонам і Терезам в амурних справах буде везти по-повній програмі.

Багато з представників зодіакальних сузір'їв зможуть саме в лютому зустріти свою половинку або нарешті зрозуміти, що людина, яка знаходиться поруч, і є їхня доля, - зазначає Хаял .

Овен

Лютий в Овнів - завантажений місяць в плані роботи. Однак, не варто забувати про себе. Частіше виходьте у світ, бувайте в нових місцях. Адже саме в цей період у Овнів може трапитися те саме доленосне знайомство, яке змінить їхнє життя.
Сімейним Овнам необхідно бути більш відкритими в спілкуванні зі своєю половинкою. Ви готові до нової стадії стосунків.

Телець
У лютому сімейні Тельці можуть занудьгувати від рутини і нестачі яскравих емоцій. "Розрядити" сумну атмосферу допоможе захоплююча подорож з коханою людиною або незаплановане романтичне побачення. Не бійтеся взяти ініціативу в свої руки.

Одиноким представникам знака лютий обіцяє кардинальні зміни в особистому житті. А тому завжди намагайтеся виглядати на всі сто - ніхто не знає, де саме вас наздожене доля.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Близнюки

У лютому зірки обіцяють Близнюкам багато приємних сюрпризів. Можливо, ваша половинка порадує приємним подарунком. І здійснить до Дня закоханих одне із заповітних бажань. Але постарайтеся не зіпсувати ситуацію суперечками і рзбірками з партнером.

Близнюкам, серце яких ще вільно, не варто відмовлятися від спонтанних побачень.

Рак

Головною перешкодою на шляху до щастя в особистому житті може стати самокритичність Раків і невдоволення собою. Оновіть гардероб, зробіть нову зачіску, відвідайте цікавий майстер-клас. Струсніться! І увага протилежної статі, компліменти і романтичні побачення не змусять себе чекати.

Лев
Цілеспрямованим і впевненим у собі Левам в лютому варто вибрати іншу тактику. Напористість і категоричність може відлякувати потенційного претендента на ваше серце. А якщо ви в шлюбі, то це і зовсім може підштовхнути партнера до бездіяльності. Тому хоча б на час постарайтеся поступитися роллю першої скрипки, будьте м'якшими і просто насолоджуйтеся життям. Щоб бути щасливим, не обов'язково все контролювати.

Діва

Коли мова йде про кохання- Діви іноді розгублюються. Оскільки це почуття може геть-чисто зруйнувати чіткий порядок їхнього Всесвіту. Тому представники цього знаку, самі того не відаючи, закривають своє серце від оточуючих. Але в цьому місяці в житті самотніх Дів можуть трапитися ті найбільш моторошні зміни, які розбурхають їхнє серце. Головне - побороти свій страх!

Сімейним же знакам зірки обіцяють приємні сюрпризи від коханої людини, які зможуть геть стерти гіркоту минулих сварок.


Ваги
Лютий подарував Терезам безліч шансів знайти щастя в особистому житті. Але головною перешкодою на їхньому шляху може стати власна нерішучість. А тому, якщо ви довго будете сумніватися, чи зробити перший крок або ще почекати - можете втратити своє щастя.

Скорпіон
Зірки обіцяють Скорпіонам удачу в любовних справах. Де б не знаходилися представники цього знаку - увагу протилежної статі їм гарантовано. Тому приділіть більше часу своїй зовнішності. Також не варто здаватися кимось, щоб привернути увагу оточуючих. Ваша харизма і привабливість і без того можуть розтопити серця. Просто будьте собою, і щастя в особистому житті не змусить себе чекати.

Стрілець
Запальність Стрільців може привести до конфлікту з коханими людьми. Будьте стриманішими! Постарайтеся сконцентруватися на романтиці - і вона не змусить себе чекати.
Одиноким серцям варто озирнутися навколо - можливо, ідеал, який вони так давно шукають, зовсім поруч.

Козеріг
Навіть найміцніші і гармонійні стосунки можуть затьмарити професійні клопоти, якими буде багатий для вас цей місяць. А тому робочі проблеми залишайте за стінами будинку.

Для одиноких представників знаку початок місяця буде багатим на нові знайомства. А тому не виключено, що День закоханих стане точкою відліку ваших стосунків.

Водолій
Як би не хотілося одиноким Водоліям кинутися в кохання, як у вир, з головою, намагайтеся прислухатися до здорового глузду і порад оточуючих. Є ризик, що нова у вашому житті людина, на якого ви покладаєте великі надії, не виправдає їх.
Сімейним знакам варто частіше брати ініціативу в свої руки. Романтичні побачення і милі сюрпризи напередодні Дня закоханих не залишать вашого партнера байдужим - пристрасть у стосунках розгориться з новою силою.

Риби
В особистому житті Риб в лютому настане період флірту і побачень. Саме час оновити гардероб і зайнятися своєю зовнішністю, щоб зустріти кохання у всеозброєнні.

Сімейним же цього знаку лютий обіцяє гармонію. Якщо у вас стався розлад у стосунках з коханою людиною, зараз прийшов час помиритися.

Нагадаємо, астрологи сказали, яким знакам Зодіаку пощастить у лютому.

Як повідомляв Знай. ua, перед смертю відомий маг побачила долю всіх знаків Зодіаку в 2019.

Знай. ua писав, що астрологи назвали найбільш несерйозні знаки Зодіаку: з ними не побудуєш міцну сім'ю. Ці знаки Зодіаку міняють коханих, як рукавички.