Астрологи назвали знаки Зодіаку, які буквально жодного дня не можуть прожити без того, аби не закохатися.

Представники трьох знаків Зодіаку - Терези, Близнюки і Риби - є найбільш влюбливими, переконують астрологи.

Люди, народжені під цими знаками, схильні змінювати коханих, як рукавички.

Терези не можуть жити, не відчуваючи закоханості - без неї їм все здається сірим. В той же час довго бути закоханими в одну людину вони не можуть. Кожна нова закоханість приносить їм душевний підйом і сили для нових творінь.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Близнюки закохуються миттєво, несамовито і назавжди. Кожні декілька місяців приблизно. При цьому вони абсолютно щиро вірять, що ось це і є та сама вічна любов, яка на все життя, що ця людина - та сама, яка їм потрібна. І це чиста правда. Просто Близнюки сьогодні одні, а завтра - інші, і тому завтра закохаються знову, але в зовсім іншу людину. Але теж назавжди! До вечора, в усякому разі, точно.

Риби - не прихильники безтурботних відносин і люблять пристрасть. Представники цього знака не шукають легких шляхів - закохуються і намагаються завоювати серця недоступних людей і ігнорують тих, хто проявляє до них симпатію.

Риби люблять саму Любов у всіх її проявах, а не конкретну людину. Їх окрилює нове почуття, даруючи сили для мрій і звершень.

Нагадаємо, у цих жінок знаків Зодіаку природна схильність до накопичення природничих знань про життя. Вони вміють аналізувати ситуації і давати слушні поради.

Як повідомляв раніше Знай.ua, відомий астролог Павло Глоба назвав три знаки Зодіаку, яких у лютому 2019 року чекає складний період.

Астролог зазначає, що планети і зірки будуть знаходитися в негативному положенні, що може стати фатальним збігом обставин.

За словами Глоби, не варто розслаблятися Левам, адже лютий може піднести несподівані сюрпризи і не завжди приємні.

Також Знай.ua писав про те, що є всього три знаки Зодіаку, які люблять поживитися чужою енергетикою, тому їх можна вважати "енергетичними вампіарами".