Кожен з нас хоча б раз потрапляв у складні життєві ситуації. Потрапивши в подібну, мешканка Брістоля, чиє ім'я невідоме, знайшла досить оригінальне вирішення даної проблеми. Недовго думаючи, дівчина розмістила оголошення на сайті по пошуку фахівців Bark. У оголошенні вказано, що вона шукає людину, який протягом найближчого місяця буде приймати за неї важливі рішення.

Важкий вибір

Як написала сама дівчина: «У мене був досить складний рік, тому я б хотіла, щоб хтось узяв контроль над моїм життям». Далі йшов список всіляких моральних і фінансових труднощів, які їй довелося пережити за останній час.

Проаналізувавши своє життя за останній час, британка зробила висновок, що «чорна смуга» в її житті настала від того, що вона «не в змозі самостійно приймати правильні рішення». Виходячи з цього, були висунуті вимоги до кандидата, серед яких: вибір гідного претендента для побачення, поради, на що витратити зекономлені гроші і т. п. «загалом, мені потрібен помічник, який буде весь час на зв'язку і зможе підказати мені по будь-якому питанню», заявила британка.

На зв'язку 24/7

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Також дівчина робить акцент на тому, що їй потрібен не просто самовпевнений радник ласий до наживи, а «справжній провидець чи духовний наставник». Таку особливість майбутнього кандидата вона пояснює тим, що все життя була високодуховною людиною.

Як заявляє сама мешканка Брістоля, даний підробіток є одноразовою акцією, так як вона дуже сподівається, що її життя повернеться в нормальне русло протягом місяця.

За таку простеньку роботу дівчина запропонувала досить хорошу оплату, навіть для Туманного Альбіону, - дві тисячі фунтів стерлінгів на місяць (майже 70 тис. гривень). Більш того, дівчина відразу попередила, що помічник повинен бути доступний 24/7 так як їй необхідні «швидкі і часті відповіді».

Нагадаємо, раніше Барбі змінила стильне плаття на халат і перебралася в СРСР: фотограф показав гірку долю зарубіжної красуні

Як повідомляв "Знай.ua", Чоловік пограбував банк, щоб сісти у в'язницю. За ґратами йому подобається більше ніж на волі.