Зірки, які з маленьких невпізнаваних дітей у дитинстві перетворилися на фатальних жінок.

Про це зазначає Clutch.

Ані Лорак в дитинстві

Кароліна Куєк (справжнє ім'я співачки - прим. Ред.) В дитинстві була дуже милою круглощекой дівчинкою. Але в яку фатальну карсотку вона перетворилася?

Популярні новини зараз
Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Настя Каменських в дитинстві

Хто б міг подумати, що з такою скромною школярки вийде така спокуслива леді.

Світлана Лобода в дитинстві

Разом з тим варто відзначити, що відома українська співачка Настя Каменських, яка зараз виступає під псевдонімом NK, продовжує засмучувати прихильників відверто вульгарними знімками.

Цього разу артистка опублікувала на своїй сторінці у Instagram пікантний знімок, на якому продемонструвала оголені сіндиці.

Каменських сфотографувалася в розкішній ванній кімнаті. Що найдивніше - зірка стоїть на фоні унітазу з приспущеними штанами. Поведінку Насті пояснити важко, проте сама співачка спробувала розставити всі крапки над і. Справа в тому, що такою фотографією Каменських анонсувала вихід нового кліпу на пісню "Попа, як у Кім".

Однак не всі фанати оцінили відвертий знімок. Користувачі відзначили, що останнім часом Каменських публікує тільки фото своїх сідниць. Інші додали, що саме за цією частиною тіла скоро впізнаватимуть українських зірок.

"Ну, це вже занадто; розкішна фігура, а ви всі просто заздрите; потрібно ще більше присідати — не бачу помітного результату; ти дуже сексуальна, але ці фото вульгарні; Настю, ну, скільки можна?; найкрасивіші сідниці на планеті; у Кім набагато кращі; дівчина моєї мрії", - написали фанати у коментарях.

Крім того варто відзначити, що українська співачка Настя Каменських, яка за останніми чутками вагітна від Потапа, опублікувала відео про свої пригоди у Лас-Вегасі.

Нещодавно в Instagram-акаунті Насті Каменських з'явився анонс її нового блогу на YouTube.

"Нова серія NKBlog про мою поїздку на 19-ту Щорічну Латиноамериканську Премію Греммі вже на YouTube-каналі NKofficial. Туди мене запросили як почесного гостя з України. Для мене це велика честь представляти свою країну на головній латиноамериканській музичній події у світі! Велике спасибі за неймовірні сукні, в яких я з'явилася на червоних доріжках #LatinGrammys і #PersonOfTheYear", – написала зірка.

Нагадаємо, вагітна Каменських начудила у Лас-Вегасі, Потап червонітиме.

Як повідомляв "Знай.ua", Гросу підхопила у Каменських флешмоб "вагітних".

Також "Знай.ua" писав, що Потап опустив нового залицяльника Кароль на "Голосі країни".

Настя Каменських про премію "Співачка року": "NK за цей рік напрацювалась просто, як комета!"