Скандальна українська співачка Аліна Гросу, яка живе і працює в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Дівчина часто викладає оголені фото, демонструючи публіці, як вона подорослішала, і що більше немає тієї кучерявої "бджілки", до якої всі звикли.

Але цього разу Аліна Гросу вирішила показати, дещо цікавіше, а саме величезний вагітний живіт. На перший погляд це "пузо" практично не відрізнити від справжнього, але, як вже здогадалися шанувальники артистки, живіт бутафорський. Справа в тому, що Гросу знімається в черговому серіалі, і мабуть, роль вимагає "завагітніти".

На фотографії, яка з'явилася в записі зірки, вона постала на огляд публіки в гримерці. На ній довге темно-червоне плаття, яке обтягує величезний живіт, і коричневий кардиган-безрукавка. Аліна тримається руками за "пузо" і як би з переляком дивиться в камеру. Її волосся розпущене, але кілька пасом чубчика заколоті зверху, а на обличчі легкий макіяж.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

У підписі до фотографії Аліна Гросу жартівливо написала: "Це тимчасово, просто їла багато мучного. #замокнапеске". Фолловери зірки не змусили себе чекати і почали активно обговорювати її нову публікацію. Деякі користувачі сприйняли всерйоз вагітність артистки і почали її вітати, інші ж просто пишуть їй компліменти.

"Красуня", "Коли вийде фільм?", "Аліна, тобі дуже личить вагітність. Будь щаслива", "Нічого собі, мучне", "Нічого так, тобі личить", "Аліна, ти шикарна", "Аліночка, тобі дуже личить і образ, і вагітність", "Я вже злякалася", "А від кого, можна дізнатися?", "Вам личить, дуже красива", "Капець, а я вже повірила!", "Залетіла?", "Це те, що я думаю, чи знову подушка?", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Аліна Гросу показала свою "Таємну любов".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що запроданка Гросу вперше похвалилася нареченим.

Також портал "Знай.uа" писав, що Аліну Гросу застукали в обіймах молодого красеня.