Найкраща свекруха - це та, яку потрібно любити на відстані. Чим далі - тим краще. Звичайно ж, бувають випадки, коли невістка і свекруха живуть душа в душу, але це - швидше виняток з правил. Під якими сузір'ями народжуються найшкідливіші і вимогливі свекрухи знають астрологи, пише Колобок.

Найголовніше для Жінки-Рака - сім'я і домашній затишок. Тому мама чоловіка буде постійно приходити до вас з перевірками, вчити вас вести домашнє господарство і виховувати дітей, а також дзвонити по п'ятнадцять разів в день, запитуючи, чи тепло одягнувся і добре поїв її синочок.

Якщо додати до цього її неймовірну проникливість, емоційну чутливість і образливість, то стане зрозуміло, що підтримувати хороші відносини буде нелегко. Спробуйте хоч раз забути про день народження мами чоловіка, загладити провину перед злопам'ятним і образливим Раком буде дуже непросто.

Овен. Жити з владним Овном дуже непросто. Вона не буде плести інтриги, вона скаже вам все прямо в обличчя. Овни прямолінійні і вперті. Існує дві точки зору: одна її, друге неправильне. Тому ваша думка про те, як правильно пекти пироги, виховувати дитину і спілкуватися з чоловіком враховуватися не буде. Сперечатися з Овном собі дорожче. Вона буде контролювати всю вашу життя, при цьому чекаючи подяки, адже вона робить все це заради молодої сім'ї, самі-то ви абсолютно не впораєтеся.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Діва. У пунктуальною і педантичною Діви все розкладено по поличках, в усьому повинні дотримуватися правила і ніяких імпровізацій. Щоб сім'я її сина жила «по-людськи», вона не покладаючи рук буде намагатися вам допомогти в основному цінними порадами та рекомендаціями.

Самі-то ви не знаєте, чим годувати чоловіка і дітей на сніданок, і як правильно варити борщ. Навіть коли вам перевалить за 40, повчання і настанови не припиняться. Заспокоїться Діва лише в тому випадку, якщо перейметься до вас довірою і буде впевнена, що ви все робите правильно. Але таке відбувається досить рідко.

Нагадаємо, раніше "Знай.ua" писав про те, що переможець «Битви екстрасенсів», експерт програми "Слідство ведуть екстрасенси" і астролог Хаял Алекперов відкрив зоряні "розклади" на любов в лютому.

Також "Знай.ua" повідомляв про те, як успішно завершити зиму за знаком Зодіаку.

Крім того, "Знай.ua" писав про те, що в переддень Різдва померла учасниця 17 сезону шоу "Битва екстрасенсів" і "бойовий маг" Дарія Воскобоева. Однак напередодні новорічних свят вона встигла скласти і оприлюднити прогноз на 2019 рік для всіх знаків Зодіаку.