У штаті Флорида, США, сталося дещо неймовірне. Віддані собаки врятували життя своєї господині. Про це повідомив портал First Coast News.

Жінка на ім'я Морін Хетчер була у себе вдома, як раптом її самопочуття різко погіршилося. Крім неї, вдома були тільки її лабрадори Седі і Белла. Жінка розповіла про те, що сталося:

"Я пам'ятаю, як до мене підбіг Седі. Я сказала: "Матусі потрібна допомога", і тоді обидві собаки втекли".

На будинку Хетчер встановлена камера зовнішнього відеоспостереження. На ній видно, як два лабрадора темного забарвлення швидко біжать через дорогу. Вони вирушили до сусідів за підмогою. Сусіди відразу ж примчали до Морін і викликали швидку допомогу. Її госпіталізували.

Популярні новини зараз
Покарають навіть тих, хто має бронь або відстрочку: через яку помилку можна стати ухилянтом і отримати штраф Пенсію піднімуть на 1500 грн: кому пощастить Графіки відключень будуть не лише світла, а і газу Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу
Показати ще

У лікарні жінку оглянули і взяли всі необхідні аналізи. Їй повідомили, що у неї стався інсульт. Пацієнтці надали необхідну медичну допомогу.

Доктор на ім'я Німа Агаэбрахим повідомила:

"Коли трапляється інсульт, на рахунку буквально кожна хвилина".

Це говорить про те, що вірні вихованці дійсно врятували життя своєї господині. Якби не вони, невідомо, як би все закінчилося.

Через деякий час, згадуючи цей жахливий день, Морін все ніяк не могла зрозуміти, як лабрадорам вдалося самостійно вибігти з будинку. Вона повідомила, що вхідні двері автоматично закриваються на замок. Американка припустила, що, швидше за все, тоді двері були трохи прочинені. Це і дозволило собакам вибігти на вулицю і відправитися до сусідів.

Раніше портал "Знай.uа" вже розповідав: пес врятував життя недолугому господареві. Він став справжньою знаменитістю в мережі. Собака чекала машину швидкої допомоги на дорозі і привела її до чоловіка

Читайте також: дівчинка з рідкісним захворюванням була приречена на ув'язнення у своїй кімнаті, але її врятував чотирилапий друг. Ця історія мережа довела до сліз

Як повідомлялося, пес відвідував заняття в університеті разом із своєю господинею. Разом вони отримали дипломи про вищу освіту