25-річна американка на ім'я Бріттані Хоулі страждає від хронічних болів. Щоб пересування було не настільки болісним, вона використовує інвалідне крісло. Її вірним другом і помічником став золотистий ретривер на ім'я Гріффін. Пес відкриває для дівчини двері, приносить їй необхідні речі і навіть вимикає світло перед сном.

Бріттані знайшла цього чудову собаку завдяки соціальній програмі paw4prisons. Її суть полягає в тому, що ув'язнені навчають собак, щоб ті могли допомагати людям з інвалідністю.

Тварини вибирають своїх майбутніх господарів самостійно. Коли Хоулі прийшла в розплідник знайомитися з тваринами, багато з них злякалися її крісла. Але не Гріффін. Пес радісно стрибнув на коліна до дівчини і лизнув її в обличчя. З цього моменту почалася їх міцна дружба.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Гріффін став невід'ємною частиною життям дівчини. Він навіть почав ходити з нею на заняття в університет, в якому Бріттані вчилася на эрготерапевта. З часом пес почав не лише відвідувати лекції, а й брати участь у семінарах. Разом з господинею він допомагав військовослужбовцям з посттравматичним синдромом та інвалідністю. Пацієнти закохалися в Гріффіна, вони з задоволенням його гладять і розчісують. Та й сам пес не проти такої ласки. Завдяки цьому у пацієнтів знижується рівень тривожності і підвищується настрій.

Пес просто не зміг пропустити випускний Бріттані. Він вийшов разом з нею на сцену, одягнувши мантію і шапочку випускника. На урочистому врученні викладачі звернули увагу на неймовірну відданість і старанність Гріффіна. За свої старання і він отримав диплом в області ерготерапії.

Випускниця має чудові плани на майбутнє. З Хоулі і Гріффіна вийшла відмінна команда. Дівчина поділилася враженнями:

Мої пацієнти так і будуть говорити – сьогодні я працюю з терапевтами Бріттані і Гріффін.

Раніше портал "Знай.uа" розповідав: мейн-кун Лотос став справжньою зіркою Інтернету

А також: слон намагався підкріпитися і застряг на паркані

Нагадаємо: директор одеського зоопарку в костюмі свині підірвав YouTube