The Slow Mo Guys – популярний британський канал на YouTube, на якому виходять науково-технічні розважальні відеозапису. Його створив хлопець на ім'я Гевін Фрі. До нього приєднався Даніель Чарльз Гручи, з яким вони знімають чарівні ролики з ефектом Slow Mo. На даний момент The Slow Mo Guys – найбільший канал сповільненої зйомки.

Slow Motion – ефект сповільненої зйомки. Він був винайдений у 20 столітті австрійським священиком Серпнем Масгером. Цей стиль досягається, коли кожен кадр фільму або відеозапису захоплюється зі швидкістю, яка набагато перевищує швидкість відтворення. Slow Mo активно використовується і в 2019 році. Він дозволяє створити чудові ролики і знімки, вивчити певні процеси, виділити деталі і створити гарну рекламу.

Популярні новини зараз
"Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Один з випусків блогери The Slow Mo Guys присвятили неймовірною морським створіннями – летючим рибам. Вони зняли їх стрибки з допомогою камери зі швидкістю до 25 тисяч кадрів в секунду.

Зйомки проходили на річці Іллінойс, в однойменному штаті США. Саме в цьому місці водяться унікальні риби, які вражають своїми вміннями. Вони здатні вистрибувати з води і пролітати певні відстань. Завдяки цьому їх і прозвали летючими.

На ролику видно, як риба кілька разів врізається в одного з блогерів. На щастя, хлопці все продумали і використовували спеціальні захисні костюми з шоломом.

Захоплюючий ролик з'явився на YouTube каналі The Slow Mo Guys 6 лютого. За два дні він набрав понад 575 тисяч переглядів і 27 тисяч лайків.

"Знай.uа" вже писав: серфер перелетів через піщану косу, зробивши стрибок на 15 метрів у висоту. Вражаючий трюк екстремала підкорив мережу. Він назвав його стрибком свого життя

Читайте також: екстремали видовищно пролетіли крізь ущелину. Вони відчули, як це - мати крила. Італійці записали пригоду на відео і поділилися ним у мережі

Нагадаємо: YouTube-блогери розчавили балони з фарбою в Slow Motion