Користувачі Instagram запустили незвичайний флешмоб під назвою #дубакчеллендж. Він присвячений суворих зимових морозів. Його ініціювали жителі Сибіру. Температура повітря на цій території опустилася нижче мінус 30 градусів за Цельсієм. У деяких містах і округах до опустилася навіть до мінус 35 градусів.

Користувачі проводять цікавий експеримент – вони з розмахом розливають гарячу воду або окріп у повітря при такому морозі. З-за перепаду температур ця вода моментально перетворюється в сніг і пар. Це видовище виглядає дійсно приголомшливо.

Експеримент абсолютно безпечний. Жоден учасник не зможе постраждати. На нього не виллється ні крапельки окропу – це фізично неможливо, впадуть лише кілька сніжинок.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Цей процес нагадує справжнє диво, добру казку. Завдяки йому діти згадують, як це – бути дітьми. А малюки, звичайно ж, зачаровані цим чарівництвом.

Оригінальний і захоплюючий експеримент знімають на відео, роблять фотографії. Приголомшливими результатами користувачі діляться під хештегом #дубакчеллендж.

Флешмоб є яскравим доказом того, що навіть при дикому морозі в мінус 30 градусів за Цельсієм може статися щось неймовірне.

Переконайтеся в цьому самі:

"Знай.uа" вже писав: Twitter обговорюють дивний лайфхак, який захистить від морозу. Багатьох він веселить, а деяких навіть лякає

Читайте також: захоплюючий ефект Slow Mo: блогери зняли стрибки летючих риб в сповільненій зйомці

Нагадаємо: у Канаді на снігу намалювали гігантського ведмедя