Зірка української естради та поп-виконавиця TAYANNA (Тетяна Решетняк) запалила шанувальників еротичною фотосесією в ліжку.

Вокалістка оприлюднила у своєму Instagram-акаунті пікантні знімки в чорно-білих тонах. Проте вони не такі вульгарні, як зазвичай буває у подібних фотосесіях.

"Всім гарних снів", — підписала Решетняк під фото, чим викликала хвилю захвату серед шанувальників.

"Красива", "Шикарна", "Ось засни тепер після таких фото", "Дуже витончено", — написали користувачі.

Прихильники співачки бурхливо реагували на її новий допис.

Популярні новини зараз
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадаємо, відомий український співак, танцюрист і шоумен Дмитро Монатік часто ділиться з шанувальниками подробицями творчого життя і новими фотографіями на своїй сторінці в Instagram. Як відомо, влітку минулого року Monatik записав спільну пісню з солісткою мега популярної групи "Время и Стекло" Надею Дорофєєвою. Незабаром після цього артисти також зняли кліп на композицію "Глибоко".

Проект став дуже успішним і удостоївся різних музичних нагород. Тепер же Дмитро вирішив пригадати яскраві моменти зі зйомок кліпу з Надею Дорофєєвою. На своїй сторінці в Instagram артист опублікував пікантне фото, на якому позує на Лазурному березі разом зі співачкою. На фотографії, яка з'явилася в записі Монатіка, він постав на огляд публіки в чорному піджаку з яскравим принтом. Поруч з ним крокує Надя у відвертому темному купальнику. При цьому на передньому плані знімка якась жінка, мабуть знімальної групи, яка знімає парочку.

Крім того, Монатік зізнався в любові гарячій блондинці на "Голосі країни"

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що учасниця "Голосу країни" змусила Монатіка ридати, як школяра.

Також портал "Знай.uа" писав, що Монатік шокував фанатів відвертим зізнанням напередодні нового сезону "Голосу країни".